18 / 05 / 2024

Evde tadilat yapımı ve kiracı çıkarma süreci

Evde tadilat yapımı ve kiracı çıkarma süreci

Kiracıyı tahliye nedenleri arasında; gayrimenkulün zorunlu tadilatı yer alıyor. Evde tadilat yapımı ve kiracı çıkarma süreci dahilinde, kiracının tahliyesi istenebiliyor. İşte evde tadilat yapımı ve kiracı çıkarma süreci...

Dizayn Tadilat Yapı Malzemeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Tadilat Yapı Malzemeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Abdulkarım Masrı ve Cemil Adar ortaklığında kuruldu.

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hümeyra Özmen tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy'deki 285 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO'nun mülkiyetinde bulunan İstanbul Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy Mahallesi 1790 ada 4 parselde bulunan 248 adet olan konut sayısı 285 olacak şekilde revize edildi ve tadilat yapı ruhsatları alındı.

Emlak Konut GYO Hoşdere'deki 390 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap" kapsamında, 1963 Ada 1 Parselde 148 adet olan konut sayısı 387 adet ve 1 adet olan ticari ünite sayısı 3 olacak şekilde 2. tadilat yapı ruhsatları alındı.

Köy Zekeriyaköy tadilat yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Zekeriyaköy Mahallesinde yer alan, 1790 Ada 4 Konut Parselinde revizyona gidildi, 245 adet olan konut sayısı 248 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları 16 Temmuz'da alındı...

Büyükyalı İstanbul'un tadilat yapı ruhsatı alındı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı İstanbul projesinin tadilat yapı ruhsatını aldı. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul'un A,B ve C Blokta bulunan  bağımsız  bölümler için revizyona gidildiğini ve Tadilat Yapı Ruhsatlarının 16.08.2018 tarihinde alındığını açıkladı.

Büyükyalı İstanbul'un tadilat yapı ruhsatı yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Büyükyalı İstanbul'un tadilat yapı ruhsatı yayınlandı.

Büyükyalı İstanbul'un tadilat yapı ruhsatı yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un tadilat yapı ruhsatını yayınlandı.

Evde teknolojik tarım yapılabilecek!

Arçelik A.Ş.’nin global markası Grundig; TV, ses sistemleri, akıllı mutfaktan sonra şimdi de evde teknolojik tarım yapılabilecek. Grundig HerbGarden markalı ürünü IFA 2016’da tanıttı.

Evora Denizli projesinin tadilat yapı ruhsatı alındı!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Evora Denizli projesindeki 1375 adet konut, 144 adet ticari ünite ve 2 adet özel eğitim tesislerinden oluşan toplam 1.521 adet bağımsız bölüm için tadilat yapı ruhsatı alındı.

Nişantaşı'nda tadilat yapılan bina çöktü!

Nişantaşı'nda, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerekleştirilen ve bir süre önce boşaltılan binanın içinde çökme meydana geldi. Tadilat yapılan binanın çökmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Evde tadilat yapımı ve kiracı çıkarma süreci Haberi

Evde tadilat yapımı ve kiracı çıkarma süreci

Evde tadilat yapımı ve kiracı çıkarma süreci!

Gayrimenkul sahipleri, kiracılarını her istediği zaman evden çıkaramıyor. Ev sahibinin kiracısından evin tahliyesini isteyebilmesi için, bazı haklı nedenlerin söz konusu olması gerekiyor.


Bu haklı nedenler arasında, kiracının borcunu ödememesi, mal sahibi olarak bu eve ihtiyaç duyulması, ihtar, icra takibi ve zorunlu gayrimenkul tadilatı.


Yukarıda belirtilen, sözleşme bitmeden evi tahliye nedenleri arasında evde tadilat yapımı da yer alıyor. Kanuna göre evde tadilat yapımı ve kiracı çıkarma süreci şu şekilde işliyor;


Gayrimenkul için ciddi bir tadilat yapılacaksa, kiracıdan evin tahliyesi istenebiliyor. Örneğin konutun deprem yönetmeliğine uygun olmaması halinde, yıkılma tehlikesi teşkil ediyorsa ya da restorasyon yapılacaksa kiracının evden çıkması istenebilir.





Işıl Seren...