02 / 05 / 2024

Evdekifirsat.com fırsatları

Evdekifirsat.com fırsatları

Sizler için en karlı olabilecek projeleri araştırıp, avantajlı ödeme planları ile size sunan Evdekifirsat.com’un bünyesinde yer alan Halkalı Divan Residence projesinde çok özel fırsatlar sizi bekliyor.

Mai Residence projesindeki fırsatları kaçırmayın!

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” mottosuyla herkesi ev sahibi yapıyor. Yepyeni hizmet anlayışıyla Evdekifırsat.com, Bağdat Caddesi’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Mai Residence projesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Konut fırsatları Evdekifırsat.com’da!

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” kampanyasıyla 9 farklı lokasyonda 17 farklı projeden muhteşem fırsatlar sunuyor. Evdekifırsat.com’a girin yazı evinizde karşılayın.

Evdekifirsat.com Sultanbeyli'de yatırım imkanı sunuyor!

Evdekifirsat.com Ataşehir, Sancaktepe'den sonra Anadolu Yakası'nın yeni yıldızı Sultanbeyli'de kaçırılmayacak bir yatırım fırsatını müşterileriyle paylaşıyor.

EYG’den evdekifirsat.com ile İstwest’li olma fırsatı!

Türkiye’nin Konut Uzmanı EYG’den, Evdekifirsat.com hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapıyor.

Evdekifirsat.com portföyüne İdilia ve Vitrin'i ekledi!

Bitmiş gayrimenkul satışında fırsat ödeme planları ile yatırımcı ve oturumculara sektörde farklı bir model sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 yeni proje ekledi.

Evdekifirsat.com'dan Halkalı Divan Residence kampanyası!

Sizler için en karlı olabilecek projeleri araştırıp, avantajlı ödeme planları ile size sunan Evdekifirsat.com’un bünyesinde yer alan Halkalı Divan Residence projesinde çok özel fırsatlar sizi bekliyor.

Evdekifirsat.com'dan Bahçeşehir’de peşinatsız daire fırsatı!

EYG Gayrimenkul Geliştirme’nin Evdekifirsat.com sitesi üzerinden Bahçeşehir’de satışı gerçekleştirilen evlerde tapuyu hemen teslim ederken, peşinat almıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları!

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl aralık ayında gerçekleşeceği proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İranlı işadamları Erzurum'da yatırım fırsatları arıyor!

İran'ın Erdebil şehrinden gelen bir grup işadamı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti. İşadamları, kendi ülkelerinin dışındaki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini söyledi.

Yeni Yüzyıl Konutları'nda lansman fırsatları devam ediyor!

İstanbul Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Muammer Ceylan, "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutlarında ön talebi ya da lansman fırsatlarını kaçırmak gibi bir durumdan söz edemeyiz" diye konuştu.

Evdekifirsat.com'da kampanya: 2+1'ler bin 790 lira taksitle!

Evdekifirsat.com'da 31 Mayıs'a kadar farklı konseptteki projelerde peşinat ödemeden 1+1 dairelerde aylık bin 290, 2+1'lerde ise bin 790 lira taksitle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Evdekifirsat.com fırsatları Haberi

Evdekifirsat.com fırsatları

Sizler için en karlı olabilecek projeleri araştırıp, avantajlı ödeme planları ile size sunan Evdekifirsat.com’un bünyesinde yer alan Halkalı Divan Residence projesinde çok özel fırsatlar sizi bekliyor. Proje dahilinde bulunan 1+1 ve 2+1, kiracılı evlerden dilediğinizi seçip, evin taksitlerinin %70’e varan kısmını kiradan karşılayabilirsiniz. Üstelik evler hemen teslim, hemen tapu ve peşinat ödemeden teslim ediliyor. 


İçinde marketi, fitness salonu, kuru temizlemesi, açık ve kapalı yüzme havuzları, güvenliği, sosyal tesisleri, cafe ve rstaurantlarıyla konforlu bir yaşam alanı barındıran projelerde, Evdekifirsat.com kaçırılmayacak yatırım fırsatlarını gayrimenkul müşterilerine sunuyor. Halkalı Divan Residence projesinde içinde kiracısı olan 1+1 ve 2+1 evleri hemen teslim, hemen tapu ve peşinat ödemeden satın alabilir, aylık kira getirisinin üzerine ekleyeceğiniz 750 TL’den başlayan ek ödemelerle yatırım planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.  Detaylı bilgileri...