07 / 05 / 2024

ever turizm 10 yılda 33 otel açacak

ever turizm 10 yılda 33 otel açacak

İstanbul ve İzmir'de iki otel ile hizmet veren Ever Turizm, 10 yıl içinde 33 otele ulaşmayı hedefliyor. İstanbul dışında Ankara, Konya, Eskişehir, Edirne ve Çanakkale'de otel yatırımı için mesafe kateden şirket, Van'da da otel planlıyor.

Turizm yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde duyuruya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına duyurdu. 10 ilde kamu taşınmazları yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. Ayrıca bakanlık birden fazla başvuruyu da kabul edeceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

Turizm tesisleri için kiralama süresi 10 yıla düşürüldü!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik’ te yapılan değişiklik ile günübirlik turizm tesisleri için 20 yıl olan kiralama süresi 10 yıla indirildi...

Ever Turizm konkordatoya gitti!

Ever Turizm, gelecek planları yapan turizm grubu sürpriz bir şekilde konkordatoya gitti. Dava Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. Mahkeme önce geçici tedbir kararını vermiş, ardından da süreyi uzatmış.

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

Ever Turizm 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı hedefliyor!

Ever Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı planlıyor. Bunun için de yaklaşık 400 milyon dolarlık bir yatırım hedefleniyor.

Alanya, turizm gelirinin yüzde 10’unu karşılıyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkan Yardımcısı Hızır Bozdoğan, “2015 yılında Alanya’da 7 yeni tesiste 4 bin 254 yatak kapasitesi hizmete açıldı. Ülke toplam turizm gelirinin yaklaşık yüzde 10’unu Alanya olarak oluşturuyoruz” dedi.

Ever Turizm 10 yılda 33 otel sayısına ulaşacak!

İstanbul ve İzmir'de iki otel ile hizmet veren Ever Turizm, 10 yıl içinde 33 otele ulaşmayı hedefliyor. İstanbul dışında Ankara, Konya, Eskişehir, Edirne ve Çanakkale'de otel yatırımı için mesafe kateden şirket, Van'da da otel planlıyor.

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi açı

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile Bağcılar'da 3 Haziran'da açıldı.

Hamamboğazı Termal Turizm Alanı'na 10 milyon liralık yatırım yapılacak!

Hamamboğazı Termal Turizm Alanı'nın, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Uşak Banaz Belediyesi'ne tahsis edileceği açıklandı. Bölgenin, 10 milyon liralık yatırımla ayağa kaldırılarak kent ekonomisine kazandırılacağı belirtildi...

Er Yatırım 300 milyon dolarlık 20 otele imza atacak!

Four Points BySheraton markasıyla Türkiye'de şehir otelleri inşa edecek. Er Yatırım ve Turizm, 10 yılda 300 milyon dolarlık 20 otel yapacak. Yeni rotalarını arazi üzerinde hayata geçirilecek projede belirlemeye başladı.

10 Dem Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

10 Dem Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Onan, Şükrü Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Beyoğlu'nda kuruldu.

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi açıldı!

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi, Yeşim Özmen, Derya Satman Eskioğlu Müdürlüğü'nde 12 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

2014 yılı turizm sezonunda Rus pazarı yüzde 8-10 civarında büyüyecek!

POYD Yönetim Kurulu üyesi ve Kempinski Hotel Genel Müdürü Nihat Tümkaya, 2014 yılı turizm sezonunda Avrupa pazarının yüzde 2-3, Rus pazarının da yüzde 8-10 civarında büyüyeceğini tahmin ettiğini bildirdi.

ever turizm 10 yılda 33 otel açacak Haberi

ever turizm 10 yılda 33 otel açacak

İstanbul dışında Ankara, Konya, Eskişehir, Edirne ve Çanakkale'de otel yatırımı için mesafe kateden Ever Turizm Van'da da otel planlıyor. 


1950'LERİN İNGİLTERESİ 

Türkiye'yi otel yatırımları konusunda 1950'lilerin İngiltere'sine benzettiğini ifade eden Ever Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, "O yıllarda Londra'da otelcilik alanında çok büyiik bir sıçrama oldu. Çok büyük ve güzel otel yatırımları yapıldı. Ancak İngiltere'deki diğer şehirler göz ardı edildi. Zamanla diğer şehirlere de otel yatırımları yapılmaya başlandı. Şimdi duruma bakıldığında Londra dışındaki şehirlerde yapılan otellerin de neredeyse Londra'daki oda fiyatlarına yakın satış yaptığını görüyoruz. Türkiye'de böyle bir gelişme bekliyorum. Yakında Anadolu yükselecek" diye konuştu. 


TÜRKİYE YÜKSELİŞTE 

Türkiye'de turizm grafiğinin yükselen bir ivmede olduğunun altını çizen Selen Ersü, "Bu yıl Rus turist sıkıntısı yaşanıyor. Turist sayıları düşüyor. Ancak grafiğin ivmesi hep yukarı...