24 / 07 / 2024

EVGÖR Deluxe şube

EVGÖR Deluxe şube

Türk ev mobilyası sektörünün markalaşma yolundaki önemli firmalarından birisi olan EVGÖR, daha çok avangart tasarımlardan oluşan koleksiyonların sunulduğu “Deluxe” adı verilen yeni konseptli ilk mağazasını İstanbul Anadolu Yakası’nda açtı.

Diyanet İşleri Başkanlığı 240 Şube Müdürü Alacak: Başvuru Şartları Nelerdir?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 240 şube müdürü alınacağı duyurusu yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında mevcut boş pozisyonları doldurmak amacıyla, görevde yükselme sınavı sonuçlarına göre 240 adet şube müdürü alımı yapacak. İşte bu duyuru hakkındaki önemli detaylar...

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 şube açıyor!

D-ream çatısı altındaki Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 yeni şube açacak.

Just English şube yatırımlarına devam edecek!

Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimin ara vermesi nedeniyle Just English tüm sınıflarını online platformlarına taşıdı. İngiltere ve Almanya'da yatırımlarına devam eden Just English'in gündeminde yurt içinde şube yatırımları yer alıyor. 

Birikimevim Diyarbakır'da şube açtı! 

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile vatandaşalrı en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Birikime dayalı faizsiz finansman modeliyle ev sahibi olma sırası şimdi Diyarbakır’da...

Çağrı Market Eylül ayında 3 şube açacak!

Çağrı Hipermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kara, "Devamında 55 ve 56'ıncı şubelerimizi açtık. Bugün de 57'nci şubemizi açacağız. Son 15 günde 3 şube açtık. Eylül başında 3 şube daha açacağız" dedi.

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Birevim Erzurum, Antalya ve Diyarbakır’da şube açtı!

‘Herkesin bir evi olsun’ hedefiyle yola çıkan Birevim; faizsiz, kredisiz, vade farksız, kendine özgü tescilli yöntemleriyle vatandaşları ev sahibi yapmayı hedefliyor. 

Birevim’den yıl sonuna kadar 10 yeni şube!

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim, yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor.

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

Kahramanmaraş'da yeni 112 binası inşa edilecek!

Acil Çağrı İşlemleri Şube Müdür Reşit Gürbüz, Kahramanmaraş'a yaptığı ziyarette vatandaşlara, kentte yeni bir sağlık yatırımı yapılacağını müjdeledi.

Evgör Mobilya'dan yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geleneksel indirim kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Firma, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor.

Evgör, mobilyada KDV’yi sıfırladı!

KDV indirimi, mağazalardaki alışveriş hareketliliğine de yansıdı. Evgör Mobilya da 30 Nisan’a kadar ürünlerinde KDV’yi sıfırlıyor.

EVGÖR Deluxe şube Haberi

EVGÖR Deluxe şube

Yaklaşık 1,5 milyon TL yatırımla kurulan EVGÖR Deluxe, lüks tasarımları erişilebilir fiyatlara sunmayı hedefliyor. İstanbul’daki mağaza sayısını dörde çıkaran firma, hazırlıklarını sürdürdüğü franchise yapılanmasını tamamlayarak, yılsonuna kadar Türkiye’nin farklı noktalarında şubeleşmeyi hedefliyor.

Geride bıraktığı 10 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka Ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, sektördeki 10. yılını yeni mağaza ile kutluyor. 2014 stratejisini “Daha çok noktada, daha çok insana erişim” olarak belirleyen firma, bu doğrultuda İstanbul’daki dördüncü mağazasını hizmete açtı. Diğer EVGÖR’lerden biraz daha farklı bir koleksiyona sahip “Deluxe” konseptli bu ilk mağazada, klasik ve modern tasarımın karışımı olan avangart tarzdaki kaliteli ve özgün tasarımlar, erişilebilir fiyatlara sunuluyor.

Türkiye’nin her yerine online mobilya...