17 / 05 / 2024

EVGÖR Deluxe

EVGÖR Deluxe

Türk ev mobilyası sektörünün markalaşma yolundaki önemli firmalarından birisi olan EVGÖR, daha çok avangart tasarımlardan oluşan koleksiyonların sunulduğu “Deluxe” adı verilen yeni konseptli ilk mağazasını İstanbul Anadolu Yakası’nda açtı.

A101'e bu kez de Samba Deluxe Kamaralı Fiber Tekne geliyor! Fiyatını duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

Son dönemde sattığı bazı ürünlerle dikkat çekmeyi başarın A101 çıtayı bir seviye daha yukarı çıkardı. Bu kez ünlü market mağazalarında Samba Deluxe Kamaralı Fiber Tekne satışı yapacak. Peki A101'de lüks fiber kamaralı tekne kaç liradan satılacak? İşte detaylar...

Fakir deluxe ekmek yapma makinesi en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte Fakir 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evinizde kendi ekmeğinizi kendiniz yapabileceğiniz bir ürün olan Fakir Pane Deluxe Ekmek Yapma Makinesi'ni sizler için araştırdık. Peki bu ürünün özellikleri neler, en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Future Deluxe City 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Zeray İnşaat, Future Deluxe Cityu projesi için harekete geçti. Peki Future Deluxe Cityu projesi nerede yükselecek? İşte Future Deluxe Cityu projesi 15 soruda tüm detaylarıyla.

Tahtalı Park Deluxe projesi Mudanya'da yükseliyor!

Tahtalı Grup İnşaat AŞ tarafından, yeşili, temiz havası ve huzurlu ortamıyla bilinen Bursa'nın Mudanya ilçesinde hayata geçirilen Tahtalı Park Deluxe projesi, eşsiz konumu ve yüksek yatırım getirisi vaadiyle dikkat çekiyor.

Ottoman's Life Hotel Deluxe açılış için hazır!

Ottoman's Life Hotel Deluxe, İstanbul'un en işlek arterlerinden Vatan Caddesi'nde kağılarını açmaya hazırlanıyor...

Görgülü Yatırım inşaatta standartları aştı!

Capital'de yer alan habere göre, Görgülü Yatırım’ın Antalya’da gerçekleştirdiği Deluxe Antalya, adından sıkça söz ettirecek bir proje. Görgülü Yatırım’ın patronu Mehmet Ali Görgülü, Antalya’da marka olmak istediklerini belirterek, “Lara ve Konyaaltı bölgesinde yeni proje yapmayı planlıyoruz” diyor..

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

Bostancı Deluxe'de ön talep toplanıyor!

Yapıen İnşaat tarafından İstanbul Bostancı'da hayata geçirilen Bostancı Deluxe projesi için ön talep toplama süreci başladı. 1+1’den 4+1’e kadar uzanan dubleks daire seçenekleriyle dikkat çeken ve şehrin merkezinde yer alan Bostancı Deluxe, yatırımcısına yüksek kazanç fırsatı sunuyor.

Evgör Mobilya'dan yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geleneksel indirim kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Firma, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor.

MyWay Deluxe Alsancak satışları!

Ön taleplerin toplandığı MyWay Deluxe Alsancak satışları yakın zamanda başlayacak. Proje Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında konumlandırılıyor.

Evgör, mobilyada KDV’yi sıfırladı!

KDV indirimi, mağazalardaki alışveriş hareketliliğine de yansıdı. Evgör Mobilya da 30 Nisan’a kadar ürünlerinde KDV’yi sıfırlıyor.

EVGÖR Deluxe Haberi

EVGÖR Deluxe

Yaklaşık 1,5 milyon TL yatırımla kurulan EVGÖR Deluxe, lüks tasarımları erişilebilir fiyatlara sunmayı hedefliyor. İstanbul’daki mağaza sayısını dörde çıkaran firma, hazırlıklarını sürdürdüğü franchise yapılanmasını tamamlayarak, yılsonuna kadar Türkiye’nin farklı noktalarında şubeleşmeyi hedefliyor.

Geride bıraktığı 10 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka Ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, sektördeki 10. yılını yeni mağaza ile kutluyor. 2014 stratejisini “Daha çok noktada, daha çok insana erişim” olarak belirleyen firma, bu doğrultuda İstanbul’daki dördüncü mağazasını hizmete açtı. Diğer EVGÖR’lerden biraz daha farklı bir koleksiyona sahip “Deluxe” konseptli bu ilk mağazada, klasik ve modern tasarımın karışımı olan avangart tarzdaki kaliteli ve özgün tasarımlar, erişilebilir fiyatlara sunuluyor.

Türkiye’nin her yerine online mobilya...