03 / 05 / 2024

Evgör masko açılış

Evgör masko açılış

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Gebze Hünkar Çayırı yapılaşmaya açılıyor!

Fatih Sultan Mehmet’in vefat ettiği yer olan 133 dönümlük Gebze Hünkar Çayırı ranta açılıyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Antalya Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi açılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 13 Ağustos Pazartesi günü Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin resmi açılışını gerçekleştiriyor.

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

TGM Trend Gayrimenkul, Diyarbakır'da açılıyor!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörü ile interaktif medya alanlarında yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Konya merkezli Aydın Holding tarafından kurulan ve ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptiyle hizmet veren ilk ve tek franchise zinciri TGM Trend Gayrimenkul Diyarbakır’da açılıyor.

Çayırhan Kültür Merkezi açılışa hazır!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10 senedir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi'ni açılışa hazır hale getirdi.

Bursa'da 236.8 milyon TL'lik yatırım açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 236 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırım bugün hizmete giriyor. Projelerin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşecek.

Bursa Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açılışına katıldı.

Düzce Kültür Merkezi açıldı!

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi görkemli açılış töreni ve sergilenen tiyatro gösterisi ile Düzcelileri büyüledi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere Düzce protokolü de Kültür Merkezi açılışına katıldı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi yarın açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesinde yapımı tamamlanan Kültür Merkezi açılıyor. Düzce’nin ‘kültür ve sanat’ kimliğini güçlendirecek önemli bir yatırıma imza atan Düzce Belediyesi, yapımı tamamlanan modern kültür merkezini hizmete açıyor.

Evgör masko açılış Haberi

Evgör masko açılış

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı. Modern, avangart ve klasik tarzdaki yeni koleksiyonların sergilendiği showroom, kaliteyi erişilebilir fiyata sunmayı hedefliyor. Evgör Mobilya’nın, yaklaşık 2 milyon TL yatırım yaparak kendi öz sermayesi ile açtığı MASKO mağazası aynı zamanda firmanın ihracat noktası da olmayı hedefliyor.


Kurulduğu 2004 yılından bu tarafa mobilya ve aksesuar ürünleriyle yaklaşık 60 bin ailenin evine giren Evgör, öz sermayesi ile mağazalaşmaya devam ediyor. Bu doğrultuda İstanbul’daki yeni mağazasını mobilya kenti MASKO’da açan firma, yurt içi satışlarının yanı sıra özellikle Ortadoğu ve Arap coğrafyasından gelen müşterilerine buradan hizmet vererek, yurt dışına ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyor. 


Online mağazası aylık bir buçuk milyon ziyaret alıyor…

Fiziksel mağazacılıkta büyümesini sürdüren Evgör Mobilya, internet mağazacılığı konusunda sektörünün ilkleri arasında...