29 / 04 / 2024

evgör mobilya aşk havalara uçuruyor

evgör mobilya aşk havalara uçuruyor

Evgör Mobilya’nın “aşk, havalara uçuruyor” temalı 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyasında, yeni evlenecek ya da evini yenileyecek çiftlere, balonla Kapadokya turu hediye ediliyor.

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

ABD'de inşaat sektöründe açık iş sayısı arttı!

ABD'de JOLTS Açık İş Sayısı, temmuzda piyasa beklentilerini geride bırakarak 6 milyon 618 bine çıktı. Açık iş sayısının en fazla arttığı sektörlerden biri de inşaat oldu. 

TOKİ açık satış yöntemi nedir ve nasıl ev alınır?

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Açık satış yöntemi ile nasıl ev alınır? İşte açık satış yöntemi ile ilgili tüm detaylar...

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Gayrimenkul sektörüne açık artırma sistemi geliyor!

İngiliz girişimci Tyla Angelis, İngiltere’deki “gayrimenkul sektöründe açık artırma” sistemini İstihale ile Türkiye’ye getirdi. Şirket 10 Mayıs'tan sonra gerçekleştireceği açık artırmada Ağaoğlu'nun bazı projeleri ve Innovia projesi yüzde 30 indirimli satacak.

Evgör Mobilya'dan yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geleneksel indirim kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Firma, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor.

Muğla Milas'taki Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor!

Muğla Milas'ta bulunan 100 yıllık Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor. Hisarbaşı Mahallesi’nde bulunan konak mahallelilin can ve mal güvenliğini tehdit ediyor.

AÇÜ'nün kitap görünümlü kütüphanesi Mayıs'ta açılacak!

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ), şehir merkezinde hayata geçirdiği kitap görünümlü kütüphane mayıs ayı içerisinde hizmete açılacak.

Bursa Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açılışına katıldı.

Kemalpaşa Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçirilen Kemalpaşa Kültür Merkezi'nde sona gelindi.

Diyarbakır'a Türkiye'nin 3'üncü açık öğretim fakültesi geliyor!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Türkiye'nin 3'ncü açık öğretim fakültesini inşa ediceklerinin müjdesini verdi. Gül, birçok projesinin olduğunu da belirtti.

Evgör, mobilyada KDV’yi sıfırladı!

KDV indirimi, mağazalardaki alışveriş hareketliliğine de yansıdı. Evgör Mobilya da 30 Nisan’a kadar ürünlerinde KDV’yi sıfırlıyor.

evgör mobilya aşk havalara uçuruyor Haberi

evgör mobilya aşk havalara uçuruyor

Evgör, birbirine sevdalı çiftlere yönelik çok özel bir 14 Şubat kampanyası düzenliyor. Firma, evini 2016 koleksiyonundaki ürünlerle döşeyen tüm çiftlere, balonla Kapadokya turu hediye ediyor. Sevgililer, Evgör Mobilya’nın kendilerine özel romantik balon turu hediyelerini, önceden rezervasyon yaptırarak, Nisan ayı sonuna kadar diledikleri bir tarihte kullanabiliyor. Tura katılmak istemeyen çiftler ise, hediye ücreti kadar indirimden yararlanıyor.  


İstanbul’daki çiftleri Üsküdar, Beyoğlu, Dudullu ve Tuzla mağazalarına davet eden Evgör Mobilya, diğer illerdeki müşterilerini de Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresine bekliyor. 


Türkiye’nin her noktasına teslimat ve montaj hizmeti sunan Evgör Mobilya’nın, Sevgililer Günü özel kampanyası hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu...