29 / 04 / 2024

evgör mobilya iletişim

evgör mobilya iletişim

Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor.

Evgör Mobilya'da öğretmenlere yüzde 20 indirim!

Tüm eğitim çalışanları, firmanın “Canım Öğretmenim” kampanyası kapsamında Evgör mağazalarından ve de www.evgor.com.tr internet adresinden yapacakları alışverişlerinde yüzde 20 daha az ödeyecek.

Evgör Mobilya, fiyatları 10 yıl geriye çekti!

Evgör Mobilya, kuruluşunun 10. Yılı dolayısı ile gerçekleştirdiği kampanyada, belirli ürünlerin fiyatlarını 2004 senesindeki satış rakamlarına çekti. Evgör Mobilya net yüzde 50 indirim avantajı sağlıyor.

Evgör Mobilya ile dilerseniz orta sehpa, dilerseniz bir masaya sahip olabilirsiniz!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla hizmet veren Evgör Mobilya fonksiyonel ürün koleksiyonuna yeni bir tasarım daha ekledi. Evgör Mobilya ile dilerseniz orta sehpa, dilerseniz bir masaya sahip olabilirsiniz.

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı!

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı. Başlayan Ramazan Kampanyası ile Valentin Yemek Masası Takımı, 1.500 TL yerine yüzde 40 indirimle 900 TL’den satışa sunuluyor.

Evgör Mobilya Kadınlar Günü'ne özel Pembe Avantaj kampanyası düzenliyor!

08 - 31 Mart tarihleri arasında geçerli “ Pembe Avantaj ” kampanyasında, evini yenileyen ve yeni ev kuracak olan tüm bayanlara, mobilyalarını avantajlı fiyatlara alma fırsatı sunuluyor.

Evgör Mobilya'da 14 Şubat’a özel yüzde 14 indirim!

14 Şubat’ta İstanbul’daki EVGÖR mağazalarına gelen ya da Türkiye’nin her yerinden online alışveriş sitesi www.evgor.com.tr adresine girerek mobilya siparişi veren tüm çiftler, bu güne özel anında %14 indirim kazanıyor

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat indirimi!

Yuva kurmayı düşünen sevgililer, yalnızca 14 Şubat Sevgililer Günü günü için geçerli olacak kampanya kapsamında, EVGÖR Mobilya’dan yapacakları tüm alışverişlerinde, yüzde 14 Sevgililer Günü indirimi kazanacak...

Evgör Mobilya çocuk ve genç odalarında yüzde 15 indirim sunuyor!

2004 yılından bu tarafa hizmet veren Evgör Mobilya, okula dönüşü cazip hale getirecek bir indirim ve hediye kampanyası başlattı. Evgör Mobilya çocuk ve genç odalarında yüzde 15 indirim sunuyor...

Evgör Mobilya'da Ramazan'a özel 500 lira indirim!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla sektörde 9. Yaşını kutlayan Evgör Mobilya'da Ramazan'a özel 500 lira indirim...

Evgör Mobilya'da 9 özel üründe yüzde 50 indirim!

Geride bıraktığı 9 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, kuruluş yıldönümüne özel alışveriş fırsatları sunuyo

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Evgör Mobilya'dan yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geleneksel indirim kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Firma, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor.

Evgör, mobilyada KDV’yi sıfırladı!

KDV indirimi, mağazalardaki alışveriş hareketliliğine de yansıdı. Evgör Mobilya da 30 Nisan’a kadar ürünlerinde KDV’yi sıfırlıyor.

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat kampanyası!

Evgör Mobilya’nın bu yılki Sevgililer Günü kampanyasında, sürpriz avantaj var. Tüm çiftler, bu ay içinde yapacakları seçili düğün paketi alışverişlerinde yüzde 20, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise o güne özel ekstra yüzde 14 indirim hakkı kazanacak.

Evgör Mobilya’dan akıllı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, seçili düğün paketlerinden herhangi birini satın alan müşterilerine, akıllı köşe mutfak takımı hediye ediyor.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Evgör Mobilya'dan 23 Nisan'a özel yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor. Dünyanın tek çocuk bayramına özel bu fırsattan yararlanmak isteyenler, Evgör Mobilya’nın İstanbul’daki mağazalarına gelerek alışverişlerini yap

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Evgör Mobilya’dan Sevgililer Günü kampanyası!

Evgör Mobilya’nın “aşk, havalara uçuruyor” temalı 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyasında, yeni evlenecek ya da evini yenileyecek çiftlere, balonla Kapadokya turu hediye ediliyor.

Evgör Mobilya'dan öğrencilere özel, indirimli yarıyıl kampanyası!

Evgör Mobilya, sömestr dönemine özel indirim kampanyası düzenliyor. Firma, tüm genç ve çocuk odası modellerinde yarıyıl tatili boyunca %20 indirim fırsatı sunuyor.

Evgör Mobilya, Tuzla’da yeni konsept mağazasını açtı!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını İstanbul Tuzla’da hizmete açtı. Modern, avangart ve klasik tarzdaki tasarımların ayrı bölümler halinde sergilendiği yedi katlı showroom, kaliteyi erişilebilir fiyata sunmayı hed

evgör mobilya iletişim Haberi

evgör mobilya iletişim

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor. Firmanın yılbaşına özel “3 Al 2 Öde” fırsatından yararlanarak mobilyalarını bugünden satın alanlar, dilerlerse “Emanet Sistemi” hizmetinden ücretsiz yararlanıp, ürünlerini istedikleri herhangi bir tarihte teslim alabiliyor. Ayrıca Evgor.com.tr adresinden yapılan online mobilya alışverişlerinde, yurt geneline ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti de veriliyor. 


Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Buna göre, Alyans yatak ve yemek odası takımlarını birlikte alanlar, 2.850 TL değerindeki Glory koltuk veya köşe takımına herhangi bir ücret ödemeden bedavaya sahip oluyor. Evgör Mobilya’nın yılbaşına özel “3 Al, 2 Öde” fırsatından yararlanmak isteyenler İstanbul’un her iki yakasındaki Evgör mağazalarını ya da...