29 / 04 / 2024

Evgör Mobilya projeleri

Evgör Mobilya projeleri

Evgör Mobilya, kuruluşunun 10. Yılı dolayısı ile gerçekleştirdiği kampanyada, belirli ürünlerin fiyatlarını 2004 senesindeki satış rakamlarına çekti. Evgör Mobilya net yüzde 50 indirim avantajı sağlıyor.

Evgör Mobilya'da 14 Şubat’a özel yüzde 14 indirim!

14 Şubat’ta İstanbul’daki EVGÖR mağazalarına gelen ya da Türkiye’nin her yerinden online alışveriş sitesi www.evgor.com.tr adresine girerek mobilya siparişi veren tüm çiftler, bu güne özel anında %14 indirim kazanıyor

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama başladı!

Artaş Holding’in, AVM, rezidans, ticari üniteler, satışa hazır konut projeleri ve süren konut projeleri olmak üzere, düzenli kira getirili ve çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olan iştiraki Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama resmen başladı.

Son dakika! Resmi Gazete'de yayımlandı: Yatırım projeleri için yeni düzenleme!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tasarlanan "Yatırım Projelerinin Stratejik Öncelik ve Teknik Değerlendirmesine İlişkin Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

CNR Emlak Fuarı 7-11 Eylül'de! Dev fuar için geri sayım başladı!

Merakla beklenen 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

İstanbullulara kötü haber! 48 bin bina ağır hasar alacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Özlem Tut beklenen İstanbul depremi ile ilgili olarak  “İstanbul’da depreme karşı çalışmalar risk içermeyen bölgelerde yapılmış ve bunlar yoğun yapılaşma getiren yatırım projeleri olarak kalmış.” dedi.

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

İnşaat sektörü kentsel dönüşümü bekliyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle frene basan inşaat sektörü, yeni projeleri hayata geçirmek için kentsel dönüşümü bekliyor.

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Evgör Mobilya projeleri Haberi

Evgör Mobilya projeleri

“Yıldönümü” adı altında yemek odası, yatak odası, oturma grubu, köşe takımı, tv ünitesi ve çeşitli tamamlayıcı aksesuarlardan oluşan özel bir koleksiyon oluşturan firma, buradaki ürünleri 10 yıl öncesinin fiyatlarıyla sunuyor. Stoklarla sınırlı kampanyadan yararlanmak ve mobilyalarını yarı fiyatına yenilemek isteyenler https://www.evgor.com.tr/10uncu-yil-ozel linkini ziyaret edebilir.


“Tasarımla mutluluğun birleştiği nokta” sloganıyla 2004 yılında kurulan Evgör Mobilya, 10. Yaşını özel bir kampanya ile kutluyor. Firma, Türk mobilya sektöründe geride bıraktığı on başarılı yıl için özel bir kampanya koleksiyonu hazırladı. “Yıldönümü” adı verilen koleksiyonda yer alan ürünlerin fiyatlarını da 10 yıl geriye çekti. Stoklarla sınırlı kampanya kapsamında yemek odası takımı 4.380 TL yerine 2.190 TL’ye, yatak odası takımı 3.980 TL yerine 1.990 TL’ye, oturma grubu 5.970 TL, yerine 2.985 TL’ye, televizyon ünitesi ise yine...