29 / 04 / 2024

evgör mobilya ulaşım

evgör mobilya ulaşım

Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor.

Evgör Mobilya, fiyatları 10 yıl geriye çekti!

Evgör Mobilya, kuruluşunun 10. Yılı dolayısı ile gerçekleştirdiği kampanyada, belirli ürünlerin fiyatlarını 2004 senesindeki satış rakamlarına çekti. Evgör Mobilya net yüzde 50 indirim avantajı sağlıyor.

Evgör Mobilya ile dilerseniz orta sehpa, dilerseniz bir masaya sahip olabilirsiniz!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla hizmet veren Evgör Mobilya fonksiyonel ürün koleksiyonuna yeni bir tasarım daha ekledi. Evgör Mobilya ile dilerseniz orta sehpa, dilerseniz bir masaya sahip olabilirsiniz.

Evgör Mobilya Kadınlar Günü'ne özel Pembe Avantaj kampanyası düzenliyor!

08 - 31 Mart tarihleri arasında geçerli “ Pembe Avantaj ” kampanyasında, evini yenileyen ve yeni ev kuracak olan tüm bayanlara, mobilyalarını avantajlı fiyatlara alma fırsatı sunuluyor.

Evgör Mobilya'da 14 Şubat’a özel yüzde 14 indirim!

14 Şubat’ta İstanbul’daki EVGÖR mağazalarına gelen ya da Türkiye’nin her yerinden online alışveriş sitesi www.evgor.com.tr adresine girerek mobilya siparişi veren tüm çiftler, bu güne özel anında %14 indirim kazanıyor

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat indirimi!

Yuva kurmayı düşünen sevgililer, yalnızca 14 Şubat Sevgililer Günü günü için geçerli olacak kampanya kapsamında, EVGÖR Mobilya’dan yapacakları tüm alışverişlerinde, yüzde 14 Sevgililer Günü indirimi kazanacak...

Evgör Mobilya'da Ramazan'a özel 500 lira indirim!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla sektörde 9. Yaşını kutlayan Evgör Mobilya'da Ramazan'a özel 500 lira indirim...

Evgör Mobilya'da 9 özel üründe yüzde 50 indirim!

Geride bıraktığı 9 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, kuruluş yıldönümüne özel alışveriş fırsatları sunuyo

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? Öğrenci ulaşım desteği nasıl yapılır?

Öğrencilere verilen ulaşım yardımına dair detaylar araştırılıyor. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti. Peki Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? İşte detaylar!

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürşat Öngen ve Seifeldin G.M. Elhakim ortaklığında kuruldu.

evgör mobilya ulaşım Haberi

evgör mobilya ulaşım

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor. Firmanın yılbaşına özel “3 Al 2 Öde” fırsatından yararlanarak mobilyalarını bugünden satın alanlar, dilerlerse “Emanet Sistemi” hizmetinden ücretsiz yararlanıp, ürünlerini istedikleri herhangi bir tarihte teslim alabiliyor. Ayrıca Evgor.com.tr adresinden yapılan online mobilya alışverişlerinde, yurt geneline ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti de veriliyor. 


Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Buna göre, Alyans yatak ve yemek odası takımlarını birlikte alanlar, 2.850 TL değerindeki Glory koltuk veya köşe takımına herhangi bir ücret ödemeden bedavaya sahip oluyor. Evgör Mobilya’nın yılbaşına özel “3 Al, 2 Öde” fırsatından yararlanmak isteyenler İstanbul’un her iki yakasındaki Evgör mağazalarını ya da...