05 / 05 / 2024

evim afyon projesi

evim afyon projesi

Lokasyon olarak, Afyonkarahisar'ın yatırım ve yaşam için en değerli noktalarından birine yapılan Evim Afyon'da dikey mimari tercih edildi.

Evim Afyon Evleri isteğe göre eşyalı teslim edilecek!

Lokasyon olarak, Afyonkarahisar'ın yatırım ve yaşam için en değerli noktalarından birine yapılan Evim Afyon, ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Evim Afyon 1+1 dairelerde eşyalı teslim fırsatı!

Lokasyon olarak, Afyonkarahisar'ın yatırım ve yaşam için en değerli noktalarından birine yapılan Evim Afyon, ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Proje yaşam ve yatırım için geniş seçenekler sunuluyor.

TOKİ İzmir Merkez İlk Evim Projesi'nde son durum ne? TOKİ'den açıklama geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Merkez İlk Evim Projesi'ndeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte dev projede son durum....

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

TOKİ İstanbul İlk Evim kura çekilişi başlıyor! Tam 50 bin konut sahibini bulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tuzla'da yapılacak konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ İzmir İlk Evim, İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında İzmir genelinde yapılacak 12 bin 400 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

TOKİ Kütahya İlk Evim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamleleri arasında yer alan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında, Kütahya'da hayata geçirilecek konutların kuraları çekiliyor...

TOKİ Çanakkale İlk Evim kuraları çekildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çanakkale İlk Evim projesi kapsamında 1.290 konutun kura çekilişi yapıldı.

Kocaeli İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekilişleri tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ve ev almak isteyen binlerce kişinin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kocaeli'de inşa edilecek konutların hak sahipleri belirlendi.

Yeni Evim kampanyasına rayiç bedel engeli!

Hükümetin orta gelirlileri ev sahibi yapmak amacıyla başlattığı 'Yeni Evim Projesi'nde krediye erişim adeta rayiç bedel kurnazlığına takıldı. Satıcılar düşük vergi ödemek için 2 milyon TL'lik evi resmi işlemde 700 bin lira şeklinde gösteriyor. Böylelikle de ucuz kredinin önü kesiliyor.

TOKİ Sakarya İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Sakarya kent merkezinde inşa edilecek olan toplam 1760 konutun kuraları çekiliyor...

Yeni Evim Kampanyası hem üretimin, hem de kentsel dönüşümün önünü açacak!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası olan Yeni Evim Projesi’nin detayları resmen belli oldu. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyanın hem üretimin, hem de kentsel dönüşümün önünü açacağını söyledi.

TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesi kapsamında kuraların ne zaman çekileceği merak ediliyor. Peki TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ Afyon projesi için tarih resmen belli oldu! 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon projesi için tarih resmen belli oldu. 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Yozgat İlk Evim projesindeki 500 konut sahiplerini buldu!

Yozgat'ta, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında inşa edilecek 1882 konuttan 500 tanesi sahiplerine teslim edildi.

evim afyon projesi Haberi

evim afyon projesi
Lokasyon olarak, Afyonkarahisar'ın yatırım ve yaşam için en değerli noktalarından birine yapılan Evim Afyon, ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Dikey mimarinin tercih edildiği Evim Afyon'da hem yaşam hem de yatırım için geniş seçenekler sunuluyor. Projedeki 1+1 daireler isteğe göre eşyalı olarak teslim edilebiliyor. EY-ON inşaat imzası taşıyan Evim Afyon projesi 3 blokta 270 daireden meydana geliyor. Bloklar 17 katlı olarak...