30 / 04 / 2024

evim türkiye katılımcıları

evim türkiye katılımcıları

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor.  

Mesa projelerini Düsseldorf'a taşıyor!

MESA, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda projelerini tanıtacak.

Evim Türkiye fuarı için geri sayım başladı!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için geri sayım başladı.

Kar Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Almanya'da gerçekleştirilecek olan 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak olan Kar Yapı, fuarda 'Edonia Garden' projesini tanıtacak.

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Piyasanın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL oldu!

Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; sene sonu enflasyon beklentisi Ocak'ta yüzde 42,04 seviyesinde gerçekleşti. Sene sonu doları/TL beklentisi ise, 40 TL oldu.

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Ekonomistlerden TCMB'ye politika faizi artırımı beklentisi! Tahminleri duyan şimdiden hazırlıklara başladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı öncesi gerçekleşen beklenti anketi sonuçları açıklandı. Anket, 15 ekonomistin katılımıyla düzenlendi ve tüm katılımcılar politika faizinde artırım öngördü.

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu. İşte Fuzul GYO'nun halka arzı ile ilgili tüm detaylar...

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Türk yatırımcıları 128 ülkede varlığını sürdürüyor!

Yurt Dışı Yatırım Anketi verilerine göre, Türk yatırımcılar 2022 yılı sonu itibarıyla 128 ülkede faaliyetlerine devam ediyor.

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

BES katılımcılarına kredi fırsatı! Katılımcılar nasıl ve hangi koşullarda kredi çekebilecek? Sistem nasıl işleyecek?

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde gerçekleştirilen önemli bir değişiklik ile BES katılımcıları, artık kısa süreli ihtiyaçlarını için birikimlerini bozmadan bankalardan kredi çekebilecek. Düzenleme altı ay sonra yürürlüğe girecek.

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde önemli değişiklik! BES katılımcıları birikimlerine karşılık kredi kullanabilecek!

SEDDK, bireysel emeklilik sistemine ilişkin yönetmelikte değişikliğe giderek katılımcılara avantajlı kredi kullanma imkanı sağlanacak. Böylece eskiden ‘Paraya ihtiyacım var’ deyip birikimlerini çekmek isteyenlere ‘kredi’ seçeneği sunulurken, sistemden çıkışların da önlenmesi hedefleniyor.

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

Altın mı alalım, gümüş mü? İslam Memiş net yanıtı verdi! Yatırımcılar hemen bakın! Sonra pişman olmayın!

Yatırımcılar altın ve gümüş fiyatlarını yakından takip ederken, ''altın mı alalım gümüş mü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İslam Memiş net yanıtı verdi! Yatırımcılar hemen bakın! Sonra pişman olmayın!

BES’e katılımlar hızla artıyor. Fon büyüklüğü 433 milyara ulaştı

Katılımcıların ödediği fon tutarı ve devlet katkısıyla birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)  toplam büyüklüğü 400 milyar 74 milyon lirayı buldu. 33 milyar 330,2 milyon liralık toplam fon büyüklüğü ile sistemde toplam büyüklük 2022 yılında 433 milyar 404,2 milyon lira oldu

evim türkiye katılımcıları Haberi

evim türkiye katılımcıları

İnşaat sektöründe 25 yıllık deneyimi ile pek çok başarılı proje inşa eden Hasanoğlu Şirketler Grubu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığında 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde 76 gayrimenkul firmasının katılacağı Almanya’nın Düsseldorf kentinde yapılacak olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’nda yerini alacak.

Messe Düsseldorf Hall 8’de, E101 standında yer alacak olan Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Fuarı'nda Banu Evleri markalı projelerinin tanıtımını yapacak. Fuara özel olarak yüzde 5 indirim kampanyası düzenleyecek olan şirket, fuar boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında teslime hazır olan Banu Evler, Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinden konut satın alanlar yüzde 5 indirimli fiyatlarla konut sahibi olabilecek. 

2019'da Ispartakule’de iki, Bahçekent’te iki olmak üzere ticari alanların da yer alacağı dört yeni projeye imza atmaya...