29 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ esenyurt ödeme planı

Evim Yüksekdağ esenyurt ödeme planı

Daire fiyatlarının 250 bin lira seviyesinden başladığı Evim Yüksekdağ projesinde 50 ay 0 faizli ödeme seçeneği ile ev sahibi olunabiliyor. Proje Yüksekdağ Gayrimenkul tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ satış fiyatları!

Esenyurt Evim Yüksekdağ satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Yüksekdağ Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ Residence fiyatları!

Esenyurt Evim Yüksekdağ Residence fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Arsa alanı 11 bin metrekareden oluşan projede 50 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Evim Yüksekdağ Rezidans nerede?

Evim Yüksekdağ'da 363 adet konut ve 9 adet ticari ünite bulunuyor. 3 bloktan oluşan proje 2 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Evim Yüksekdağ Rezidans nerede?

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Hakkari Yüksekova'da terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova Esenyurt mahallesinde hayata geçirilen 1.355 konutun inşaatı tamamlanıyor.

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte ön talep toplanan Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca nerede?

Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Arnavutköy ve Esenyurt 1/100000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Arnavutköy ve Esenyurt İlçeleri 1/100000 ölçekli İstanbul Çevre Düzeni Planı Özel Endüstri Bölgelerine İlişkin 25.09.2020 tasdik tarihli Plan değişikliği askıya çıktı.

Bekir Yüksekdağ vefat etti!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yüksekdağ, vefat etti.

Evim Yüksekdağ esenyurt ödeme planı Haberi

Evim Yüksekdağ esenyurt ödeme planı

Yüksekdağ Gayrimenkul'ün İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirmekte olduğu Evim Yüksekdağ projesinde 250 bin liradan başlayan dairelere 50 ay vade farksız taksit seçeneği ile sahip olmak mümkün. Yüzde 35 peşinat ödendikten sonra kalan kısmın 50 ay 0 faizle vadelendirilebildiği Evim Yüksekdağ projesinde dileyen banka kredili ödeme seçeneğinden de faydalanabiliyor.

11.000 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilmekte olan Evim Yüksekdağ projesinde 7.000 metrekare yeşil alan bulunuyor. 64.000 metrekare inşaat alanına sahip olan Evim Yüksekdağ projesinde 363 adet konut ile yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, fitness center, çocuk oyun alanları ve otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.

2018 yılının Haziran ayında anahtar teslm sürecinin başlayacağı Evim Yüksekdağ projesinde aidatlar metrekare başına 1,5 ile 2 lira arasında değişiyor.


http://evimyuksekdag.com/


Star


Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


 Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa...