02 / 05 / 2024

Evim Yüksekdağ ev fiyatları

Evim Yüksekdağ ev fiyatları

Esenyurt Evim Yüksekdağ Residence fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Arsa alanı 11 bin metrekareden oluşan projede 50 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Evim Yüksekdağ Esenyurt satış fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt satış fiyatları 225 bin liradan başlıyor. Esenyurt Yeşilkent'te yükselen Evim Yüksekdağ projesi Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde yer alıyor...

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Yükselen ev fiyatları kooperatiflere talebi artırdı!

CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, Anadolu Yakası'nda beyaz yakalı çalışanın daha fazla olduğuna, bu kitlenin de yükselen ev fiyatları sebebiyle kooperatif modeline yöneldiğine dikkat çekti. 

Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı!

Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı..

Çin'den yüksek ev kiralarına kısıtlama!

Yüksek ev kiraları sebebiyle harekete geçen Pekin yönetimi, kira zamlarına sınır getirdi. Artık ülkedeki konut sahipleri kiralarını yüzde 5'ten fazla artıramayacak.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte ön talep toplanan Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Evim Yüksekdağ ev fiyatları Haberi

Evim Yüksekdağ ev fiyatları

Esenyurt Evim Yüksekdağ Residence fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede 345 adet konut ve 9 adet mağaza yer alıyor. 


64 bin metrekare inşaat alanına sahip Evim Yüksekdağ Rezidans'ta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Proje İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor. 


Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta anahtar teslimlerinin 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede konutların alanları 90 metrekare - 148 metrekare olarak dizayn edildi. 


Yüksekdağ İnşaat imzası taşıyan Evim Yüksekdağ Konutları 11 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 50 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olabilmek mümkün. 


Esenyurt Evim Yüksekdağ Residence fiyatları 2+1 dairelerde 245 bin TL, 3+1 dairelerde ise 360 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Evim Yüksekdağ Evleri'nde süs havuzu, fitness merkezi, kapalı otopark,...