03 / 05 / 2024

Evim Yüksekdağ fırsatları

Evim Yüksekdağ fırsatları

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

CarrefourSA'da temizlik ürünlerinde Ekim fırsatları: Fiyatlar dibi gördü!

CarrefourSA, müşterilerine temizlik ürünlerinde büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ekim ayına özel olarak düzenlenen kampanya ile temizlik ürünlerinde yüzde 30'a varan indirimler müşterileri bekliyor.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Altın Kahini İslam Memiş dolar yatırımcılarını uyardı! Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir

Altın ve dolar açıklamalarında bulunan İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Dolar yatırımcılarına seslenen Memiş, ''Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir'' dedi.

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te! Tam 15 yıla varan vade imkanı!

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te... Tam 15 yıla varan vade imkanı... Hemen kampanya detaylarına bakın...

Muhteşem yılbaşı fırsatları başladı! Blue Diamond'ta yüzde 50 indirim! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Blue Diamond'ta muhteşem yılbaşı fırsatları başladı. Tüm pırlanta takılarda net yüzde 50 indirile satışa sunuldu. Peki  Blue Diamond'ta pırlanta takılar ne kadar? İşte  Blue Diamond 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

Koçak'ta internete özel altın fırsatları! Hemen bakıp alın! Yüzde 41'e varan indirim! 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Koçak'ta büyük indirim fırsatı başladı. Yüzde 41'e varan indirim başlatan Koçak altın fırsatlarını tek tek açıkladı. Özellikle taşlı yüzüklerin ağırlıklı olduğu bu indirim sadece internete özel. Hemen bakıp alın! İşte Koçak 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

İndirimli altın çadırı fırsatları başladı! Tüm takılarda çılgın indirim! İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınplaza, indirimli altın çadırında tüm altın takı modellerinde yüzde 17'ye varan indirim başlattı. Sahip olmak istediğiniz tüm altın takılarda büyük fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi.

Carrefoursa efsane fırsatlar başladı! Kişisel bakım ürünleri yüzde 45'e varan indirimler! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Carrefoursa Market efsane fırsatlar indirimini açıkladı. Carrefoursa'da kişisel bakım ürünleri yüzde 45'e varan indirimlerle satışa çıkarıldı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler ne kadar indirime girdi? 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

En çok satılan altın ve pırlantalarda yüzde 50 indirim! Zen pırlanta çok özel fırsatlar! 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Zen pırlanta tasarımları arasında en beğenilen, en çok satılan takılarda yüzde 50 indirim fırsatı başladı. Çok özel fırsatlar kategorisinde yayınlayan Zen pırlanta en çok satılan takıların fiyat listesini duyurdu. İşte Zen pırlanta çok özel takı fırsatları fiyat listesi 12 Ekim 2022...

Karaca Erken Kış Fırsatları'nda yüzde 50 indirim! İşte 10 Ekim 2022 Karaca fiyat listesi

Şık ve kullanışlı mutfakların vazgeçilmez adresi Karaca Erken Kış Fırsatları’nda yüzde 55’e varan indirimler sunuyor. Kahvaltı servis takımından tencere setine, doğrayıcıdan tost makinesi hatta nevresim setine kadar birçok ürün kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Koçak'ta haftanın fırsatları! Elmas kolye, yüzük, küpelerde kampanya! İşte Koçak fiyat listesi 30 Eylül 2022

Koçak'ta fırsatlar listesi belli oldu Aradığınız elmas kolye, küpe, bilezik ve küpelerde kampanya başladı. Peki Koçak altın yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Koçak altın 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Zen Pırlanta'da haftanın fırsatları açıklandı! Üstelik yüzde 50'ye varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Zen Pırlanta'da kolye'den küpeye kadar istediğiniz tüm takılarda yüzde 50'ye varan indirim başladı. Ayrıca Haftanın fırsatları kategorisinde yer alan takılarda artı yüzde 16'ya varan ekstra indirim de bulunuyor. İşte Zen Pırlanta 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Evim Yüksekdağ fırsatları Haberi

Evim Yüksekdağ fırsatları

Evim Yüksekdağ, firmanın kendisine ait olan Esenyurt’un en değerli arsalarından birinde, Nazım Hikmet Bulvarı üstünde gözde lokasyonu ile trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.


Hayatın içinde ‘’BİR AİLE PROJESİ ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta. 1+1 daire planının yer almadığı, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan projedeki toplam konut sayısı ise 363 adet. Ayrıca projenin temel ihtiyaçlarına cevap verebilecek toplam 2.000 metrekare alana sahip 9 adet ticari ünitede bulunmakta. Evim Yüksekdağ, estetik mimarisi ile Esenyurt’ta yıldızlaşırken, 

iç mimarisi ile de yaşam alanınızı, doğal alanınıza dönüştürecek.


Evim Yüksekdağ’da, yaşamayı seveceksiniz...

Ana cadde üzerinde yer alan...