03 / 05 / 2024

Evim Yüksekdağ kampanya

Evim Yüksekdağ kampanya

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Evim Yüksekdağ'da 3+1 daireler 360 bin TL'ye!

EvimYüksekdağ, lansman öncesi satış fiyatlarıyla fark yaratıyor. 2+1 dairelere 245.000 TL., 3+1 dairelere ise 360.000 TL.’den başlayan fiyatlar ve 50 AY , “0 faizli” ödeme seçeneği ile sahip olabilirsiniz.

Esenyurt Evim Yüksekdağ'da 2+1 daireler 245 bin TL'ye!

Evim Yüksekdağ’ da 2+1 daireler 90 - 123 metrekare, 3+1 daireler ise 142 - 148 metrekare aralığında büyüklüğe sahip, ayrıca yine 2+1 ve 3+1 olmak üzere verandalı ve bahçe kullanımlı dairelerde bulunuyor.

Evim Yüksekdağ'da 50 ay 0 faizli ödeme seçeneğiyle!

Evim Yüksekdağ, firmanın kendisine ait olan Esenyurt’un en değerli arsalarından birinde, Nazım Hikmet Bulvarı üstünde gözde lokasyonu ile trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.

Tesla'dan yeni indirim! Elektrikli araçlarında büyük kampanya yaptı!

ABD'li dev elektrikli otomobil üreticisi Tesla, elektrikli araçlarında büyük kampanya yaptı. Peki Tesla'nın elektrikli arabaları ne kadar oldu?

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı! 23 Ekim Yeni Opel Corsa fiyat listesi

Cesur ve yalın Alman tasarımı, üstün teknolojisi ve verimli motor seçenekleriyle satışs çıkan Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya başladı. 200 bin TL kredi için 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı devam ediyor. İşte detaylar...

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Sevgililer gününe özel büyük kampanya başladı! Altınbaş'ta yüzde 50'ye varan indirim! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınbaş'ta sevgililer gününe özel kampanya başladı. Tüm pırlanta takılarda yüzde 50'ye varan indirim fırsatı devam ediyor. İşte Altınbaş 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya! Yüzde 50 indirim fırsatı başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya başladı. Ekinoks koleksiyonunu kapsayan bu indirimde pırlanta küpeden yüzüğe hepsine sahip olabilirsiniz. İşte 29 Aralık 2022 Sina pırlanta fiyat listesi.

Lal Pırlanta'da büyük kampanya! Beştaş yüzüklerde net yüzde 60 indirim! Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Lal pırlanta beştaş yüzük fiyatlarında büyük kampanya başlattı. Net yüzde 60 indirim fırsatı ile beştaş yüzük sahibi olabilirsiniz. Peki pırlanta beştaş yüzük fiyatları ne kadar? İşte Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi.

Bosch derin dondurucularda büyük kampanya! Yazın son fırsatları! İşte Bosch derin dondurucu 5 Ağustos 2022 fiyat listesi

Bosch derin dondurucularda büyük kampanya başlattı. Derin dondurucularda kampanyanın son günü 31 Ağustos sakın kaçırmayın. İşte Bosch derin dondurucu 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Evim Yüksekdağ kampanya Haberi

Evim Yüksekdağ kampanya

Evim Yüksekdağ, firmanın kendisine ait olan Esenyurt’un en değerli arsalarından birinde, Nazım Hikmet Bulvarı üstünde gözde lokasyonu ile trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.


Hayatın içinde ‘’BİR AİLE PROJESİ ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta. 1+1 daire planının yer almadığı, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan projedeki toplam konut sayısı ise 363 adet. Ayrıca projenin temel ihtiyaçlarına cevap verebilecek toplam 2.000 metrekare alana sahip 9 adet ticari ünitede bulunmakta. Evim Yüksekdağ, estetik mimarisi ile Esenyurt’ta yıldızlaşırken, 

iç mimarisi ile de yaşam alanınızı, doğal alanınıza dönüştürecek.


Evim Yüksekdağ’da, yaşamayı seveceksiniz...

Ana cadde üzerinde yer alan...