13 / 05 / 2024

Evimiz Kocaeli kiralık daire

Evimiz Kocaeli kiralık daire

Pekdemir İnşaat kalan son dairelerin satışı gerçekleştirilirken, diğer yandan projenin ikinci el satış ofisi olarak daire sahiplerine hizmet vermeye başlayan Gayrimenkul Fikirleri, satın alınan dairelerin değerlendirilmesine profesyonel destek sağlıyor.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Bu günlerde Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor. Yeni evlenenler, Kocaeli'ne tayin olanlar ve en önemlisi öğrencilerden kaynaklanan kiralık ev sıkıntısı had safhada. Fiyatlar arttı ama hala sıkıntı devam ediyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz fırsatı!

Pekdemir İnşaat imzası taşıyan Evimiz Kocaeli'de yoğun ilgi gören kış kampanyası devam ediyor. Kampanyada yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Evimiz Kocaeli’de 10 yıl sıfır faiz kampanyası!

Evimiz Kocaeli’de başlattığı inanılmaz kış kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de ilk ay aidat hediye!

Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve satılan dairelerin sahiplerine teslimi tamamlandı.

Evimiz Kocaeli’de ilk aidat hediye ediliyor!

Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, 936 konuttan yüzde 90’ı satıldı ve satılan dairelerin sahiplerine teslimi tamamlandı.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli 730 günde tamamlandı!

KOCAELİ'NİN en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz tarihinden başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli'de teslime hazır daireler!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan 936 konuttan yüzde 90’ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz tarihinden başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli projesinin yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konutun yüzde 90'ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz'dan başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli'nin yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konutun yüzde 90’ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz’dan başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli'nde hemen teslim evler sıfır faizle satışta!

KOCAELİ'NİN en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz'dan başlayarak sahiplerine teslim edildi. Projede satışı devam eden daireler için yeni bir kampanya başlatıldı.

Evimiz Kocaeli kiralık daire Haberi

Evimiz Kocaeli kiralık daire

Pekdemir İnşaat kalan son dairelerin satışı gerçekleştirilirken, diğer yandan projenin ikinci el satış ofisi olarak daire sahiplerine hizmet vermeye başlayan Gayrımenkul Fikirleri, yatırım amaçlı satın alınan dairelerin değerlendirilmesine profesyonel destek sağlıyor.


Kiralar 700 liradan başlıyor


Evimiz Kocaeli’nin site yönetim binasında hizmet veren Gayrımenkul Fikirleri, Kocaeli’ndeki markalı gayrımenkul danışmanlık kuruluşları ile de işbirliği gerçekleştirerek, sitedeki kiralık ve satılık ikinci el dairelerin pazarlamasını gerçekleştiriyor.


Evimiz Kocaeli’de, satılan dairelerin teslimlerinin tamamlanmasının ardından, ikinci el satış ile birlikte özellikle kiralamalar hız kazandı. Yatırım için daire satın alanlara, ikinci el pazarlama konusunda, güvenilir, standart kalitede hizmet sunulabilmesi amacıyla, sitedeki dairelerin ikinci el pazarlaması sorumluluğunu üstlenen Gayrımenkul Fikirleri, çok kısa süre içinde ciddi sayıda kira kontratı yaptı.


Gayrimenkul Fikirleri, Pekdemir İnşaat tarafından sahiplerine zamanında teslim edilen dairelerin, en kısa...