01 / 05 / 2024

Evimiz Kocaelide anahtar teslimleri başladı

Evimiz Kocaelide anahtar teslimleri başladı

Pekdemir İnşaat, 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesini söz verdiği tarihte tamamlayarak teslimine başladı. Projenin ayrıntılarını Genel Müdür Mert Pekdemir, Bizim Kocaeli gazetesine anlattı. İşte röportaj...

Evimiz Kocaeli'de anahtar teslimleri başladı!

Pekdemir İnşaat, 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesini söz verdiği tarihte tamamlayarak teslimine başladı. Projenin ayrıntılarını Genel Müdür Mert Pekdemir, Bizim Kocaeli gazetesine anlattı. İşte röportaj...

Bahçelievler Gümüş Modern Konakları anahtar teslim töreni düzenlendi!

Pala İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında Kocasinan'da tamamladığı Gümüş Modern Konakları projesinin anahtar teslim törenini düzenlendi. Yemekli yapılan programda, maliklere 2 yıl geçerli kalite sertifikası verildi.

Kiracı anahtar teslim tutanağı örneği!

Kira sözleşmesinin feshinin ardından tarafların kiracı anahtar teslim tutanağı imzalamaları faydalı oluyor. Peki, kiracı anahtar teslim tutanağı nasıl hazırlanır? İşte kiracı anahtar teslim tutanağı örneği..

ENKA İnşaat ve Mass Group anahtar teslim sözleşmesi imzaladı!

ENKA İnşaat, Bağdat’ta inşa edilecek 3000 MW kapasiteli Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali’nin anahtar teslim yapımı ve işletmeci personelin eğitimi için Iraklı yatırımcı firma Mass Global ile bir sözleşme imzaladı.

Öztiryakiler anahtar teslim mutfaklar kuruyor!

Anahtar teslimi mutfak kurduklarını dile getiren Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahsin Öztiryaki, 4 bin 500'ü kendi üretimleri olmak üzere 10 bini aşkın ürün ile sektörde faaliyet gösterdiklerini bildirdi

DenizBank ile Anahtar Proje arasında kentsel dönüşüm anlaşması imzalandı!

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel dönüşüm finansmanında sektörün lideri olmayı hedefliyor. Protokol, Anahtar Proje tarafından yürütülen kentsel dönü

Evimiz Kocaeli Konutları'nda 112 bin TL'ye 1+1!

Pekdemir İnşaat, 70’inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli’nde fırsatlarla dolu bir yıl sonu kampanyası başlattı. Projede yer alan daireler 112 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Evimiz Kocaeli Temmuz'da teslim edilecek! Vade farksız taksit imkanı!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde yıl sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, Evimiz Kocaeli'nde ev sahibi olmak isteyenler çeşitli seçenekler içinden kendi ödeme modellerini, kendi koşullarına uygun olarak belirleyebilecek.

Evimiz Kocaeli'den size göre ödeme kampanyası!

Bu yıl 70’inci yaşını kutlayan, Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın geliştirdiği Evimiz Kocaeli projesinde teslimlere sadece yedi ay kalırken, 2014 yılı dev bir kampanya ile sona eriyor.

Denizbank ve Anahtar Proje kentsel dönüşüm için finansal destek oldu!

DenizBank ile Anahtar Proje arasında kentsel dönüşüm süreçlerinin tüm finansal ihtiyaçlarının sağlanması amacıyla bir protokol imzalandı. Anahtar Proje tarafından yürütülen tüm kentsel dönüşüm çalışmalarında geçerli olacak.

Mavikent'te anahtar dağıtımı yapılacak!

Konut anahtar Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, yılarının hak sahiplerine dağıtımı, 4 Aralık Perşembe dğılma yaşanmaması için takvimde belirtilen gün ve ertesi günü Mavikent'te başlayacak.

Metro Properties'te anahtar teslimleri yapılıyor!

Metro Properties, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki uygulamalarıyla birleştiriyor. Perakende alanında başarıya giden yol, artık Metro Properties'in anahtar teslimi sonuç veren çözümlerinden geçiyor.

Essa Flora'da anahtar teslim! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Bilinçlenen gayrimenkul alıcısı, birbirine benzeyen projeler arasından sıyrılıp doğayla iç içe yaşam sunan konseptlere yöneliyor. Essa Flora'da anahtar teslim! Konutların metrekaresi 4 bin 100 TL'den başlıyor.

Evimiz Kocaelide anahtar teslimleri başladı Haberi

Evimiz Kocaelide anahtar teslimleri başladı


Pekdemir inşaat, 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesini söz verdiği tarihte tamamlayarak teslimine başladı.


Kocaeli'de inşaat sektöründe 71 yıldır hizmet veren Pekdemir İnşaat, prestij projesi olan 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesini söz verdiği tarihte tamamlayarak teslimine başladı. Bizim Kocaeli gazetesinden Emrah Taşkan, Genel Müdür Mert Pekdemir ile firmanın Vezirçiftliği'ndeki merkez binasında buluştu.


İşte Mert Pekdemir ile yapılan röportaj:


Evimiz Kocaeli konutlarının avantajlarını anlatan Mert Pekdemir, hem sektöre getirdikleri yenilikler hem de ilimizde sektörün yaşadığı sıkıntılar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Pekdemir, Evimiz Kocaeli'nin ardından ilimizde lüks konut projelerine gireceklerinin sinyalini verdi. 


2009'DA DÜŞÜNMEYE BAŞLADIK


Evimiz Kocaeli projesinin fikri nasıl oluştu? 

-Çok uzun yıllardır faaliyette olan bir firmayız. Son 20 yıldır da bu yap sat projeler yapılmış. Ama genelde daha lüks ve butik projeler ve küçük projeler yapmış....