08 / 05 / 2024

evimiz

evimiz

Kocaeli Başiskele bölgesinde hayata geçirilen Evimiz Kocaeli projesinde alıcılara günlük 25 TL bütçe ile ev sahibi olma imkanı sağlanıyor...

Koray Erdoğan: Pandemide sağlığımızı evimiz, evimizi ise sigorta koruyor! 

Vaka sayılarının yeniden artmasıyla Kovid-19’dan korunmanın en iyi yolunun eve kapanmak olduğunu söyleyen Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, “Pandemide sağlığımızı evimiz, evimizi ise sigorta poliçemiz koruyor” dedi.

Çatı onarımı ortak gider midir?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '2 katlı evimiz var. Alt katta amcam oturuyor. Çatının onarılması gerekiyor. Onarımı için alt katta oturan amcam para vermeyeceğini söylüyor. Nasıl yol izlemeliyim?' sorusunu yanıtladı.

Emina Jahovic: Önceki evim benim için çok büyüktü!

eski eşi Mustafa Sandal ile komşu olacağı haberleriyle ilgili konuşan Emina Jahovic, "Önceki evim benim için çok büyüktü. Orada üç kadınla yaşıyorduk ama şimdi sadece bir yardımcımız olacak. Yeni evimiz çok daha kullanışlı" dedi.

THY yolcularını uyardı, 6 Nisan'da büyük taşınma başlıyor!

THY Basın Müşavirliği, "Yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na taşınmamız nedeniyle 6 Nisan saat 02.00 itibarıyla Atatürk Havalimanı'ndaki tüm tarifeli uçuşlarımıza son veriyoruz" açıklamasını yaptı...

Kartal'daki enkazdan çıkan Azra bahçeli yeni ev istiyor!

Kartal’da çöken bina altından 20 saat sonra çıkartılan Azra Havva Tekgöz ilk kez babasına konuştu. Tekgöz , ''Güzel bir bahçemiz olsun. Havuzlu bir evimiz olsun'' dedi.

Bilal Ekşi: 3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz!

THY Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada "3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz. Hazırlandık, heyecanlıyız." dedi.

Petrolümüz gazımız yok evimiz var!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yabancıya satışta ulaşılan rakamlarının başlangıç olduğunu ifade etti.  Yılmaz, “Kamunun tüm kesimleri ve yeterlilik kriterlerini karşılamış özel sektör kuruluşlarının işbirliğiyle topyekûn bir seferberlik haline geçmemiz gerekiyor” dedi. 

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Evimiz Kocaeli'de ödemeyi 10 yılda sıfır faizle yapın!

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

evimiz Haberi

evimiz

Pekdemir İnşaat'ın "Evimiz Kocaeli" projesinin temeli atıldı ve inşaat başladı. Şehrin 936 konutluk en büyük markalı konut projesi iki yılda tamamlanacak. 990 lira peşinat ödenip, günlük 25 lira bütçe ayrılarak 2+1 büyüklükte bir konut sahibi olunabilecek projede aylık aidatlar 110-120 lira aralığında olacak. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, ilk etabın ardından ikinci etap satışlarının da hızla devam ettiğini söyledi. 


Seda Tabak/Sabah...