27 / 04 / 2024

evin penceresini büyütmek

evin penceresini büyütmek

Dairenizde cam boyutlarının yetersiz olduğunu düşündüğünüzü ve camı genişletmek istediğinizi farz edelim. Bu durumda "Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız, işte yanıtı..

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

Konut tercihlerinde deprem etkisi! Artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığı sorgulanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konutta tercihler resmen değişti. Konut alacaklar artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığını sorguluyor. 

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya'daki evin tapusunun iptali üzerine dava açmıştı. Söz konusu dava sonrasında Nuray Güneş Ve Burcu Güneş arasında gerilim büyüdü. 

Çatı katı daire büyütülürken diğer kat malikleri bedel isteyebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, "Çatı piyesli meskenim var ve bu yerimi büyütmek istiyorum. Belediye izin veriyor ama kat malikleri izin vermiyor. Metrekare başına 2.000 lira istiyorlar. Bu yasal mı?" sorusunu cevapladı.

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten satın aldığı eve ne kadar ödedi?

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Paris'ten bir ev satın aldığı iddia edilmişti. St. Germain semtinde bulunan evin fiyatı ise ortaya çıktı.

İşte en büyük konakları bile gölgede bırakacak 5 muhteşem ev!

Eğer iyi bir ev yaşamına, ortamına ve çevresine sahipseniz, evin küçüklüğü ya da büyüklüğü önemsiz kalacak. İşte büyük konakları bile gölgede bırakacak, huzuru içinde olmanızı sağlayacak 5 inanılmaz ev...

Yıkılmak istenen evin içi görenleri büyülüyor!

Evin dışı komşuların rahatsız olmasına yetiyor. Komşular tarafından yıkılmak istenen evin içi görenleri büyülüyor.

Türkiye'nin en büyük GES ihalesinin kazanı belli oldu!

Türkiye'nin en büyük güneş enerji santrali projesinin ihalesi gerçekleşti. Kalyon- Hanwha Grubu, ihaleyi kazandı. Projeyle 600 bin evin elektrik ihtiyacı karşılanacak.

Özyeğin Üniversitesi’ni büyütmek için İBB’ye başvuru yapıldı!

Hüsnü Özyeğin, Çekmeköy Alemdağ’da bulunan Özyeğin Üniversitesi’ni büyütmek için boş olan 12 bin metrekarelik arsasının imarını artırmak için İBB’ye başvurdu.

İşte dışı küçük içi büyük 33 metrekarelik o ev!

33 metrekarelik bu evin içi görenleri şaşırtıyor... 'Dışı küçük, içi büyük' ev şehir hayatından sıkılan bir kadın tarafından 2005 yılında 11 bin dolara inşa edildi. İşte o ev...

Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?

Dairenizde cam boyutlarının yetersiz olduğunu düşündüğünüzü ve camı genişletmek istediğinizi farz edelim. Bu durumda "Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız, işte yanıtı..

evin penceresini büyütmek Haberi

evin penceresini büyütmek

Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?

Kat malikleri, anagayrimenkulün bakımına ve mimarı durumu ile güzelliğini ve sağlamlığını titizlikle korumak ile sorumlu oluyor.


Kat maliklerinden biri, bütün kat maliklerinin beşte dördünün yazılı rızası olmadıkça anagayrimenkulün ortak yerlerinde inşaat, onarım ve tesisler, değişik renkte dış badana veya boya yaptıramıyor.


Ancak, ortak yer ve tesislerdeki bir bozukluğun anayapıya veya bağımsız bir bölüme veya bölümlere zarar verdiğinin ve acilen onarılması gerektiğinin veya anayapının güçlendirilmesinin zorunlu olduğunun mahkemece tespit edilmiş olması halinde, bu onarım ve güçlendirmenin projesine ve tekniğine uygun biçimde yapılması konusunda kat maliklerinin rızası aranmaz. Kat maliki kendi bağımsız bölümünde anayapıya zarar verecek nitelikte onarım, tesis ve değişiklik yapamaz.


Tavan, taban veya duvar ile birbirine bağlantılı bulunan bağımsız bölümlerin bağlantılı yerlerinde, bu bölüm maliklerinin ortak rızası...