28 / 04 / 2024

Evinpark Ada ile Tepe ramazan kampanyası

Evinpark Ada ile Tepe ramazan kampanyası

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen ‘Evinpark Ada & Tepe’den konut sahibi olmak isteyenlere Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Ada ve parsel ne demek? Ada ile parsel arasındaki fark nedir?

Ada ve parsel terimleri genellikle birlikte kullanılmakla birlikte, tapu işlemlerinde sıkça sözü geçen bu terimler sıklıkla birbiri ile karıştırılmaktadır. Oysa ada ile parsel arasında büyük bir fark vardır. Peki, Ada ve parsel ne demek? Ada ile parsel arasındaki fark nedir? İşte yanıtı…

Ada Pozitif Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Pozitif Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Oymak  tarafından kuruldu.

Ada nedir?

Tapu ve Kadastro ile ilgili terimler arasında ada pafta parsel yer alıyor. Peki nedir bu ada pafta parsel? Ada ne demek? İşte tüm merak edilenler...

Ada 2 Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ada 2 Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkant Çaltepe ve Umut Çaltepe ortaklığında kuruldu.

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ada tarafından kuruldu!

Kim Kardashian boşanma partisi için ada kiralayacak!

Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian boşanma sonrasında parti için ada kiralayacak.

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Şile Balibey Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Şile ilçesi, Balibey Mahallesi, 368 ada, 7 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Ada Pera Yatçılık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ada Pera Yatçılık Turizm Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Bektaş tarafından kuruldu.

Şile Balibey Mahallesi 1/5000 plan tadilatı askıda!

Şile ilçesi, Balibey Mahallesi, 1025 ada, 4 parsel ve 42 ada, 10 parselin Bir Kısmı ve Bir kısım Tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

Evinpark Ada ile Tepe ramazan kampanyası Haberi

Evinpark Ada ile Tepe ramazan kampanyası

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığı imzasıyla Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe Rezidans’, Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirime gitti. 24-27 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanyayla projeden daire sahibi olmak daha da kolay hale geliyor. Evinpark Ada & Tepe satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren hizmet vermeye devam ediyor. 


10’ar katlı 10 blok şeklinde yükselen ‘Evinpark Ada & Tepe Rezidans’, toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden meydana geliyor. Projede alan büyüklükleri 85 metrekare ile 260 metrekare arasında değişen 2+1’den 4+1 dublekse kadar daire seçenekleri bulunuyor. 


Şehrin merkezinde mahalle kültürünü özleyenler için sıcak ve samimi komşuluk ilişkilerinin yaşatılacağı mahalle konseptiyle inşa edilen projede teslimlerin Haziran 2018’de gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Marmara Denizi’ne kıyısı olan Maltepe’de E-5’in deniz tarafında konumlanan tüm ulaşım...