01 / 05 / 2024

Evinpark Rezidans Çamlıca

Evinpark Rezidans Çamlıca

Konut ve içerisindeki eşyaları hasar görme risklerine karşı konut sigortası ile güvence altına almak mümkün. Peki, Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Evi ve arabası olanları ilgilendiriyor! Fiyatlar yükseldi, yapmayan pişman olur…

Ev ve arabası olanları ilgilendiren açıklama yapıldı. Döviz ve enflasyondaki artışdan dolayı başta araç ve konut olmak üzere tüm kıymetlerde ciddi artış yaşandı. 2021’de 600-700 bin Türk lirası olan konutların değeri, bu dönemlerde en az bir milyon Türk lirası…

Evi ve arabası olanlara kötü haber! Sigorta fiyatları fırladı!

Kaza, yangın gibi her türlü riske karşı mal sahibini güvence altına alan ve zararını karşılamaya yarayan Kara Taşıtları Sigortası (Kasko) ve konut sigortasının fiyatları yüzde 50 zamlandı.

Zorunlu deprem sigortası ve konut sigortası birlikte yapılmalı! 

Artık herkes Türkiye’nin deprem ülkesi olduğunu biliyor. Son zamanlarda ülkede yaşanan depremler de akıllara şu soruyu getiriyor; "Yaşam alanımız depreme dayanıklı mı? Sigorta yaptırmalı mıyım?"...

Yıllık 200 liraya konut sigortası yaptırabilirsiniz!

Evimizi korumak için konut sigortası mı yaptıralım yoksa alarm sistemi mi taktıralım? sorularına cevap arayanlar için  ortalama bir eve yıllık 150-200 TL gibi çok uygun fiyatlara konut sigortası yaptırılabiliyor...

Hırsız korkusuna terapili sigorta!

Son dönemde sigorta şirketleri arasındaki rekabetin artmasıyla klasik bir sigorta ürünü olan konut sigortasını daha cazip hale getirmek ve fark yaratmak için yeni bir hizmet mevcut ürüne dahil edildi...

Depreme karşı sigortalı konut oranının artması gerekiyor!

Türkiye Sigorta Birliği tarafından yapılan açıklamada, Zorunlu Deprem Sigortası'nın çok önemli olduğu ve yüzde 48,5 düzeyinde olan sigortalı konut oranının artması gerektiği belirtildi..

Türkiye'deki konutların yüzde 48,70'i sigortalı!

1999 Marmara Depremi'nin ardından Türkiye'deki 17 milyon 661 bin 690 konuttan yüzde 48,70'i Zorunlu Deprem Sigortası yaptırdı.

Konut sigortası yaptırırken dolandırılmayın!

TÜSAF Başkanı Büyükçelebi, konut sigortaları hakkında uyarıda bulundu. Büyükçelebi, "Vatandaşlarımıza yetkili olmayan acenteler dışında sigorta ürünü almasını tavsiye etmiyoruz." dedi.

Konut sigortası paketleri!

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez konut sigortası paketleri hakkında bilgi verdi. 

Murat Kayacı: Türkiye'de iki konuttan biri sigortalı!

DASK Yönetim Kurulu Başkanı Kayacı: "Şu an 8 milyon sigortalı sayısına ulaştık. Ülkemizdeki yaklaşık her iki konuttan biri sigortalı." dedi.

İşte konut sigortasıyla ilgili tüm detaylar!

Konut sigortasıyla bütçenizi daha uygun hale getirmek mümkün. Sizler için konut poliçeleriyle ilgili tüm detaylar paylaşıldı. İşte hem ihtiyacınıza hem de cebinize uygun hale getirmek için birkaç tüyolar..

17 milyon 661 konuta sigorta yapılacak!

En büyük sıçramayı 2012'deki yasa değişikliğiyle yapan DASK'ta henüz istenilen aşamaya gelinmediği görüldü. Sigorta yapılması gereken konut sayısı 17 milyon 661 olarak belirlendi.

Bankalar su baskını zararlarından sorumlu!

Konut sigortasının sona erdiğini müşterisine bildirmeyen banka, su baskını olan evde ortaya çıkan zararın yarısını karşılamak zorunda kaldı.

Sigortalı konut sayısı 7,5 milyona ulaştı!

Binalarda depremin doğrudan ve dolaylı neden olduğu maddi zararların karşılanması amacıyla çıkarılan "Afet Sigortaları Kanunu" kapsamında sigortalı konut sayısı, Ekim 2016 itibarıyla 7,5 milyonu buldu.

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Çamlıca Antwell Life Care Residence fiyat!

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Çamlıca Antwell Life Care projesinde dairelerin metrekere fiyatları 10 bin TL ile 12 bin TL arasında değişiyor...

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

The Address Residence Çamlıca'da 2016 teslim konutlar!

Rezidans daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan The Address Residence Çamlıca projesi; The Address İstanbul projesi kapsamında 12. ile 29. katları arasında yer alıyor.

The Address Rezidans Çamlıca daire fiyatları!

The Address Rezidans Çamlıca daire fiyatlarına göre metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Çamlıca The Address Rezidans satılık!

Çamlıca The Address Rezidans satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yatırım bedeli 435 milyon dolar olarak belirlen projede dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlıyor.

Sefa İnşaat Evinpark Rezidans satılık daire!

Sefa İnşaat Evinpark Rezidans satılık dairelerin alan büyüklükleri 107 metrekare ile 111 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Evinpark Rezidans İstanbul Anadolu yakası Çamlıca bölgesinde inşa ediliyor...

Evinpark Rezidans satış ofisi!

Sefa İnşaat tarafından hayata geçirilen Evinpark Rezidans satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Evinpark Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakası Çamlıca' da inşa ediliyor...

Çamlıca Evinpark Residence fiyat!

Çamlıca Evinpark Residence fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 88 adet konuttan meydana gelen Evinpark Rezidans Çamlıca projesinde konutların tamamı 3 oda 1 salon tipinde tasarlandı

Evinpark Rezidans iletişim!

Evinpark Rezidans iletişim bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Çamlıca Evinpark Residence Evleri'nde daire tipleri sadece 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin alan büyüklükleri 107 - 111 metrekare arasında değişiyor..

Evinpark Rezidans projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca' da inşa edilen ve Sefa İnşaat tarafından konumlandırılan Evinpark Rezidans projesi detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Evinpark Rezidans Evleri'nin teslimleri Haziran ayında gerçekleştirilecek...

Evinpark Rezidans teslim tarihi! Yüzde 1 KDV!

Evinpark Rezidans teslim tarihi 2014 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. 88 adet konutun yer aldığı Evinpark Rezidans Çamlıca projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Evinpark Rezidans Çamlıca Haberi

Evinpark Rezidans Çamlıca

Konut sigortası, evinizi ve eşyalarınızı yangın, hırsızlık, deprem, sel gibi pek çok riske karşı koruma altına alan bir sigorta türü olarak biliniyor. Konut sigortası zorunlu deprem sigortasından farklı olarak sadece Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından belirlenen limitlerle değil çok daha geniş bir yelpazede evinize ve eşyalarınıza koruma altına alıyor.

Zorunlu deprem sigortası ile konut sigortası karıştırılmamalıdır. Zorunlu deprem sigortası diğer ismi ile DASK sadece belli başlı masraflar dışında diğer masrafları karşılamıyor yani kapsama alanı çok kısıtlı oluyor. Konut sigortası ise isteğinize bağlı olarak evinizle ilgili her şeyi kapsama gücüne sahip bir sigorta türü olarak karşımıza çıkıyor. 

Konut sigortası, zorunlu deprem sigortasının karşılamadığı hasarları da karşılayarak ev sahiplerine oldukça büyük avantajlar sağlıyor. Sigorta sözleşmenizin kapsamına göre konut sigortası evinizde ve...