02 / 05 / 2024

evinpark rezidans örnek daire

evinpark rezidans örnek daire

Çamlıca Evinpark Residence fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 88 adet konuttan meydana gelen Evinpark Rezidans Çamlıca projesinde konutların tamamı 3 oda 1 salon tipinde tasarlandı

Evinpark Rezidans iletişim!

Evinpark Rezidans iletişim bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Çamlıca Evinpark Residence Evleri'nde daire tipleri sadece 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin alan büyüklükleri 107 - 111 metrekare arasında değişiyor..

Çamlıca Evinpark Residence iletişim!

Çamlıca Evinpark Residence iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Çamlıca Evinpark Evleri fiyat listesi 450 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Çamlıca Evinpark Residence vaziyet planı!

Daire fiyatlarının 450 bin liradan başladığı Çamlıca Evinpark Residence vaziyet planı ‘nı haberimizde inceleyebilirsiniz…

Evinpark Ada Tepe Rezidans'ta lansman öncesi fırsat!

Sefa İnşaat tarafından inşa edilen Evinpark Ada Tepe Rezidans projesinde lansman öncesi son fırsatlar sunuluyor. Projede teslimlerin Haziran 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Evinpark Ada ile Tepe Rezidans’ta Anneler Günü’ne özel indirim!

İstanbul Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Maltepe’de inşa edilen ‘Evinpark Ada & Tepe Rezidans’ta Anneler Günü’ne özel indirim fırsatı sunuyor.

Fikirtepe Evinpark Rezidans Platin projesi 2018'de teslim!

Toplam 550 adet konut ve mağazalardan meydana gelen Fikirtepe Evinpark Rezidans Platin projesi 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor.

AcarBlu Rezidans'ta teslimler Ağustos 2016'da!

AcarBlu Rezidans projesinde üç farklı dekorasyon anlayışıyla hazırlanan örnek daireler beğeniye sunulmaya başlandı. AcarBlu’nun anahtar teslim tarihi 2016 yılının Ağustos ayı olarak planlanıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia örnek daire!

Soyak Konforia Rezidans'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. 15 katlı 40 blok halinde yükselen proje Soyak Yapı imzası taşıyor. İşte Bahçeşehir Soyak Konforia örnek daire görselleri...

Mi'Marin Köyce Alaçatı örnek villaları hazır!

Alaçatı’nın ilk rezidans villa köy projesi olma özelliğini taşıyan Köyce Alaçatı’nın 2+1 3+1 ve 4+1 tipteki örnek villaları yeni yıla hazır.

Tema İstanbul örnek daireler!

Tema İstanbul Rezidans 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Çeşitli sosyal alanların sunulduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükseliyor. İşte Tema İstanbul örnek daireler...

Eagle Rezidans Kartal örnek daire!

Eagle Rezidans'de daire teslimlerinin önümüzdeki ay yapılması planlanıyor. İstanbul Kartal'da yükselen projede satışlar devam ediyor. İşte Eagle Rezidans Kartal örnek daire görselleri...

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek dairesi açıldı!

SUR Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri ziyarete açıldı!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri hazır!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Nilüfer'de yapımına başlanan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri ziyarete açıldı!

Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nde örnek daireler tamamlandı. Sosyal tesisleri, Uludağ manzarası ve alışveriş merkezi ile Sur Yapı MARKA Rezidans ve AVM, Bursa'nın en prestijli karma projesi olacak.

evinpark rezidans örnek daire Haberi

evinpark rezidans örnek daire

İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de hayata geçirilen Evinpark Rezidans projesi Sefa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Çamlıca Evinpark Residence fiyat bilgisinden önce projeyi anlatalım.


15 katlı 2 blok halinde yükselen Sefa İnşaat Evinpark Rezidans toplam 88 adet konuttan meydana geliyor. Evinpark Rezidans Çamlıca'da banka kredisi ile taksitlendirme imkanı bulunuyor.


Tamamı 3 oda 1 salon daire tipinde tasarlanan Evinpark Residence'ta konutların büyüklükleri 107 metrekare ile 111 metrekare arasında değişiyor. Evinpark Rezidans satış ofisi ile 455 22 25 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.


Çamlıca Evinpark Residence fiyat!

Çamlıca Evinpark Residence fiyatları kapsamında satışlar 480 bin TL'den başlayarak 550 bin TL'ye kadar yükseliyor. Sefa İnşaat Evinpark Rezidans ne zaman teslim sorusuna Haziran 2014 olarak yanıt veriliyor.


Çamlıca Evinpark Residence'ta açık - kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, spor...