02 / 05 / 2024

eviya halkalı teslim tarihi

eviya halkalı teslim tarihi

Eviya Halkalı nerede? sorusunun cevabına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Eviya Halkalı projesi İstanbul Avrupa yakasından yükseliyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Eviya Gayrimenkul Eviya Halkalı ne zaman teslim?

Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da konumlanıyor. Eviya Gayrimenkul Eviya Halkalı ne zaman teslim? sorusuna internetten ön talep formunu doldurarak bilgi edinebilirsiniz...

Halkalı Bulvar Atakent teslim tarihi!

Toplam 391 daire ve 26 ticari üniteden meydana gelen Bulvar Atakent projesi İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde inşa ediliyor. Halkalı Bulvar Atakent teslim tarihi Ağustos 2018 olarak belirtiliyor.

Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Avrupa Konutları Atakent 4 Halkalı teslim tarihi!

Avrupa Konutları Atakent 4 Halkalı projesinde 2+1 daire fiyatları 718 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde banka kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor...

Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Meydan Halkalı Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede 12 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Metropark Evleri teslim tarihi!

Halkalı Metropark Evleri teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirtiliyor. Konut fiyatlarının 312 bin TL'den başladığı projede yüzde 1 peşinat kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor.

Halkalı Tema İstanbul'da evler teslim edildi!

İstanbul Halkalı'da yer alan Tema İstanbul gayrimenkul projesinin konut bölümünde evler teslim edildi. Projede yeni etapların inşaatı sürüyor.

Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

213 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Halkalı Metropark Konutları Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı ne zaman teslim?

Metropark Evleri daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan projede toplam 1.270 adet konut bulunuyor. Peki Metropark Halkalı ne zaman teslim edilecek?

İstasyon 24 Halkalı teslim tarihi!

İstasyon 24 Halkalı teslim tarihi olarak 18 ay sonra yapılması belirlendi. Tek blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Proje Atatürk Havaalanı’na 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Tema İstanbul'daki dairelerin fiyatları 323 bin TL'den başlıyor. Proje 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Eviya Karşıyaka Rezidans Halkalı!

Karşıyaka Rezidans projesi 176 adet konut ve 9 ticari birimden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Eviya Karşıyaka Rezidans Halkalı 'da daire fiyatları 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Karşıyaka Rezidans ne zaman teslim?

Karşıyaka Rezidans ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Firma bünyesinde 80 aya kadar vadelendirme imkanı sunulan Karşıyaka Rezidans Eviya projesi Halkalı Atakent'te yer alıyor...

Halkalı Tema Park ne zaman teslim?

Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Halkalı Tema Park ne zaman teslim?

eviya halkalı teslim tarihi Haberi

eviya halkalı teslim tarihi

Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Eviya Halkalı nerede? sorusunu yanıtlamadan önce projeden bahsedelim.



41 bin 885 metrekare alan üzerinde inşa edilen Eviya Halkalı İstanbul Avrupa yakasında yükseliyor. 


531 konuttan oluşan Eviya Gayrimenkul Eviya Halkalı daire fiyatlarını satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. 



Eviya Halkalı'da daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dubleks şeklinde tasarlandı. 


Eviya Halkalı teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Eviya Halkalı projesinin sosyal olanakları arasında mini bağlar, meyve bahçeleri,doğal gölet, spor alanları, hayvanat bahçesi, mini arbatarum ve meydan bulunuyor. 



Eviya Halkalı nerede? sorusunun detaylı yanıtını 0212 693 13 13 numaralı satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. 




Eviya Halkalı iletişim

Telefon: 0212 693 13 13 

Web adresi : http://www.eviya.com.tr/

Belemir...