02 / 05 / 2024

evkalede

evkalede

Türkiye’de gayrimenkul pazarlama ve satış sektöründe; aracılık ve komisyon ödemesini ortadan kaldırarak ilk olma özelliği taşıyacak “Evkalade” projesi için Netkon İnşaat A.Ş. ve TUREP firmaları güçlerini birleştirdi.

evkalede Haberi

evkalede

Türkiye'de Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Sektöründe Bir İlk!


“www.evkalade.com” Çok Yakında Hizmete Girecek


Türkiye’de gayrimenkul pazarlama ve satış sektöründe; aracılık ve komisyon ödemesini ortadan kaldırarak ilk olma özelliği taşıyacak “Evkalade” projesi için Netkon İnşaat A.Ş. ve TUREP firmaları güçlerini birleştirdi. Kasım ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacak olan “Evkalade”, Türkiye genelindeki satışta olan yeni iş ve yaşam konut projelerini tek adreste toplayacak. “www.evkalade.com”, aynı zamanda gayrimenkul alıcılarına 7/24 ücretsiz danışmanlık hizmeti de sunacak.


Netkon İnşaat A.Ş. ve TUREP, gayrimenkul pazarlama ve satış sektörüne ivme kazandıracak “Evkalade” platformu için güç birliği yaptı. Kasım ayı içerisinde hizmete girecek olan www.evkalade.com, güvenilir bir bilgi kaynağı olarak, sektöre yeni bir soluk getirecek. Gayrimenkul alıcılarına yatırım ve kazanç fırsatı da sunacak olan platform, en yeni iş ve yaşam...