16 / 06 / 2024

evkur zarara mı uğradı

evkur zarara mı uğradı

Evkur avukatı Yılmaz, Dış Ticaret Kompleksi'nin de içinde yer aldığı arazinin bir bölümünün kendilerine bedelsiz verilmediğini belirterek, "Sultanbeyli'deki 1.2 milyon metrekarelik arsamıza karşılık bu arazi verildi. Zarar ettik" dedi.

“Yatırım yapmamak hata olur” demişti… Zuckerberg'in aklına uyan zarar etti!

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’in önerisiyle sanal evrende yatırım yapanların zarara uğradığı öğrenildi. Metaverse evreninde yatırım önerdiği arsaların değeri yüzde 85’in üzerinde eridi.

'Altın mı alayım euroya mı geçeyim?' diyenler okusun

İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Genel Müdürü Aysen Esen, altın yatırımcısının zarara uğramaması için yeni bir sistem kurduklarını şu an test aşamasındaki bu sistemin bir kaç hafta içinde devreye alınacağını söyledi.

Türk inşaat firmaları Libya'da zarara uğramadı!

MÜSİAD Libya Temsilcisi Murtaza Karanfil, Türk firmaların Libya'da bulunan iç karışıklık nedeniyle inşaat sektörü dışında zarara uğradığını anlattı.

Coşkun Sabah: 15 milyonluk gayrimenkulüm var!

Coşkun Sabah, koronavirüs yüzünden konserlerinin iptal edildiğini ve maddi zarara uğradığını belirtti. Sabah, "Benim 15 milyonluk gayrimenkulüm varsa bankada 450 bin liram var. Ben 450 bin lirayı dört ayda harcıyorum, sonra ne olacak?" dedi...

İlkadım'daki ruhsatsız EVKUR binası mühürlendi!

Samsun'un İlkadım İlçesi Mecidiye Çarşısı girişinde yıkımına başlanan Konak sinemasının yer aldığı alanda inşaatı süren, ruhsatsız EVKUR binası mühürlendi.

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Mali müşavire sahte fatura baskını!

İnşaat sektöründe kurulan paravan şirketler üzerinden düzenlediği naylon faturayı satan mali müşavirin devleti 2 milyar 250 bin lira zarara uğrattığı gerekçesiyle işyerine baskın düzenlendi. 

Evkur Yeni Malatyaspor yeni tesisine kavuştu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Evkur Yeni Malatyaspor tesisi kulübe teslim edildi. 

Evkur Yapım İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Evkur Yapım İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Önder Karabulut imzasıyla kuruldu.

Ordu'ya 20 milyon TL'lik köprü yatırımı!

Ordu'da yaşanan sel felaketinin ardından yıkılan köprülerin yapımı için 20 milyon lira kaynak aktarıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 150 milyon liralık zarara mal olan sel afeti sonrası kullanılamaz hale gelen 16 köprü için çalışmaların başlatıldığını belirtti.

Türk müteahhitler İran pazarına giriyor!

Rusya, Mısır, Libya gibi önemli pazarlarda yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle yıllık 10 milyar dolarlık zarara uğrayan Türk müteahhitleri, gözlerini dünyaya açılmaya hazırlanan İran'a dikti.

Nazım Yavuz: Her fırtınada uçabilecek binlerce çatı var!

İstanbul ve Bursa’da şiddetli lodos nedeniyle uçan çatılar, yaralanma ve maddi zarara yol açtı. Nazım Yavuz, özellikle Marmara Bölgesi’nde hafta sonu etkili olan lodos nedeniyle İstanbul ve Bursa’da çatıların uçarak büyük bir tehlike yarattığını belirtti.

İZFAŞ, Fuar İzmir'i zarara mı uğrattı!

İZFAŞ, hala Ermit İnşaat'ın sorumluluğundaki Fuar İzmir'in bakım onarım işleri için ihaleye çıkarak kurumu zarara uğrattı. Üstelik kesin teminatı, "hak edişten düşerek" başka bir skandala imza attı

evkur zarara mı uğradı Haberi

evkur zarara mı uğradı

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) İstanbul Basın Ekspres Caddesi üzerindeki Dış Ticaret Kompleksi'nin de içinde bulunduğu arazinin bir kısmının Evkur'a verilmesiyle ilgili Evkur tarafından açıklama geldi. 


İlk kez Sözcü'nün gündeme getirdiği konuyla ilgili açıklama yapan Evkur'un avukatı Paşa Yılmaz, Yenibosna'daki arazinin Evkur'a bedelsiz verilmediğini, aksine şirketin zarar ettiğini ifade etti. 


FLORYA KADAR BÜYÜK 

Yılmaz, Bahçelievler ilçesi Yenibosna semtindeki 545 ada 1 parsel olarak kayıtlı olan arazi karşılığında Evkur'un Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Sultanbeyli'de 1  milyon 263 bin 807 metrekare yer verdiklerini söyledi. Arazi devrinin takas usulü yapıldığım ve zarar ettiklerini dile getiren Paşa Yılmaz, "Bir milyon metrekare Florya kadar bir alan ediyor. Biz bu 1 milyon 263 bin 807 metrekare yeri verdik. Aldığımız arsanın büyüklüğü ise sadece 74 bin metrekare. Tapuda da takas...