04 / 05 / 2024

evlere su bastı

evlere su bastı

Samsun'da gece başlayan şiddetli fırtına ve yağış sonucu Mert Irmağı taştı. Kuzey Yıldızı TOKİ Konutlarındaki apartmanların zemin katlarına su bastı.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Boş tutulan evlere vergi artışı için hazırlık başladı: Hükümet kiralarda indirimi sağlayacak!

Kiralara yüzde 25 zam sınırı uygulamasının ardından, ev sahibi ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar katlandı. Hükümet boş tutulan evlere vergi artışı için düğmeye bastı. 

Deprem sigortası yaptırmak mecbur mu? Evi su bastı DASK karşılar mı?

DASK hakkında pek çok nokta merak edilmektedir. İşte bu konuda sorulan sorular ve onların yanıtları!

Yazlık evlerde ısı ve su yalıtımıyla enerji tasarrufu!

Koronavirüs sebebiyle büyük şehirlerde yaşayanların mevsim itibarıyla yazlık evlere yöneldiğini belirten İZODER, yazlık binaların ısı ve su yalıtımla  uygulamalarıyla hem yaza hem de kışa hazır hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Demet Akalın icra memurlarına dava açtı!

‘Eşyalarıma kasten zarar verildi’ diyerek evine gelen icra memurlarından şikayetçi olan Demet Akalın, şimdi de hacizden sonra evini su bastığı iddiasıyla dava açtı. 

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Beren Saat, Arnavutköy’deki 2.5 milyon dolarlık evini satıyor!

Beren Saat’in, yıllar önce Arnavutköy’den aldığı evini su bastı. Kenan Doğulu'yla evlendikten sonra evini kiraya vermeyen Beren Saat, evi satmaya karar verdi.

Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaatı 2017'de başlayacak!

KASKİ, Elbistan Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı amacıyla düğmeye bastı. 2017 yılında inşaatına başlanacağı ve 2020 tarihinde ise hizmete açılacağı belirtilen tesisin 2047 yılına kadar hizmet vereceği açıklandı.

3. Köprü'nün şantiye alanını su bastı!

Beykoz Riva yolu üzerinde bulunan Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. köprü şantiye alanı sular altında kaldı. Ekipler şantiye alanındaki suyu tahliye çalışmalarına başladı.

Balıkesir'de su borusu patladı: 1 ölü, 2 yaralı

Su borularının patlaması sonucu, 10 binanın bodrum katlarını yaklaşık 1 buçuk metre yüksekliğe kadar su bastı, 1 kişi boğularak can verdi, 2 kişi ağır yaralandı.

Hırvatistan'da ev ve iş yerleri su altında kaldı!

Hırvatistan'da hafta başından itibaren etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. 300'den fazla ev ve iş yerini su bastı.

Ata Demirer'in Bozcaada'daki evini su bastı!

Ata Demirer bayramı Bozcaada'daki evinde geçirdi. Çıkan fırtınata çatısı uçan evi su bastı. Demirer, yakınlarını arayarak bu durumdan dert yandı.

Celal Bayar Kanser Merkezi Binası ruhsat bekliyor!

MANİSA İl Sağlık Müdürlüğü, 2012 yılında inşaatına başlanan Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Kardiyoloji ve Radyasyon Onkoloji Merkezi'ne, dere yatağına yapıldığı ve su bastığı gerekçesiyle ruhsat vermedi.

evlere su bastı Haberi

evlere su bastı


Samsun'da gece başlayan şiddetli yağmur ve fırtına Mert Irmağın'ın taşmasına sebep olurken hayatı olumsuz yönde etkiledi. Canik'de bazı köprüler yıkılma tehlikesi taşırken yollar ulaşıma kapatıldı. Fırtına ve yağmur sonucu sel meydana gelirken, araçlar suya kapıldı özel bir hastane ile çok sayıda binanın zemin katlarına su bastı.


Cezaevi Mahallesi'ndeki köprü Mert Irmağı'nın taşması sonucu yıkılma tehlikesi yaşarken kanalizasyonlar taştı ve ilçelerin elektrikleri kesildi.  İlçenin Hacı İsmail Mahallesi ile ulaşımı da kesilirken Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde ise dere sularının taşması sonucu çok sayıda ev sular altında kaldı. İnsanlar çatılara çıkarak uzun süre kurtarılmayı bekledi. Ancak iş makinalarının da bölgeye gitmekte güçlük çektiği belirtildi.


Su taşkınları nedeniyle Samsun -Ordu tamamen ulaşıma kapatıldı. Samsun-Ankara karayolunda ise ulaşım kontrollü olarak verilmeye başlandı. Köylerdeki ekili arazilerde büyük zararlar meydana...