02 / 05 / 2024

evlilik parası biriktirene ders

evlilik parası biriktirene ders

Hükümet tarafından hazırlanan ekonomi programıyla yeni çalışma ve tüketici mahkemeleri artırılacak, tek konutunu satan değer artış kazancından istisna tutulacak, altın mevduatları için saklama hizmetleri geliştirilecek.

Evlilik ödeneğine zam geldi! Çeyiz parası aylığın 24 katı ödeniyor! Devlet destekli evlilik parası...

Memur ve emeklilere yapılan zammın ardından evlilik ödeneği de yükseldi. Peki, evlilik ödeneği nedir, kimler yararlanır? İşte detaylar...

Evde bakım parası alanlar dikkat! 10 Ekim evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası yatan şehirler belli oldu mu?

'10 Ekim evde bakım maaşı yattı mı?' sorusunun cevabı evde bakım parası alan kişiler tarafından merak ediliyor. Peki 10 Ekim evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan şehirler belli oldu mu? İşte evde bakım parası ile ilgili merak edilenler...

Çocuk parası ne kadar? Çocuk desteği kaç TL? 

Çocuğu olan ailelere devlet tarafından sağlanan destek parasının tutarı güncellendi. Devlet, dar gelirli ailelere çocuk sayısına göre yarım parası veriyor. Peki, çocuk desteği 2022 tutarı ne kadar, kaç TL? Çocuk parası yardımını almanın şartları neler? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Kur korumalı mevduat bitiyor mu? Kur korumalı mevduatta parası olanlara ne olacak?

Türkiye'de devletin vatandaşların parasını koruma amacıyla hayata soktuğu kur korumalı mevduatla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Vatandaşlar kur korumalı mevduatın süresinin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Detaylar haberimizin içerisinde...

Binlerce kişinin maaşında asgari ücret depremi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası da zamlanıyor! 

Sene sonu yaklaşırken vatandaşlar 2023'te asgari ücrete gelecek zamla beraber 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasının ne kadar olacağını araştırıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak 2023'te kaç lira olacak?

Çocuk parası desteği güncellendi! Şimdi başvur en az 350 TL'yi PTT'den hemen al!

Çocuk sahibi olan ailelere devlet tarafından verilen destek parasının miktarı arttı. Devlet, maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara çocuk sayısına göre yardım veriyor. Peki, çocuk yardımı ödemeleri ne kadar? Yardımdan kimler yararlanabiliyor? İşte ayrıntılar...

Milyonlarca insanın maaşına zam! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni yıl müjdesi

2022’nin sonu yaklaşırken vatandaşlar 2023 asgari ücretinin ne kadar olacağını merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına da asgari ücret ile birlikte zam alacak.  65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ocak ayında kaç lira olacak?

Binlerce kişinin maaşına zam geliyor! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak müjdesi!

Sene sonu yaklaşırken vatandaşlar 2023'te asgari ücrete ne kadar zam geleceğini merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına da asgari ücretle birlikte zamlanacak.  65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak'ta kaç TL olacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası artıyor! Binlerce kişiye Ocak müjdesi!

Yıl sonu yaklaşırken vatandaşlar 2023 yılında asgari ücrete ne kadar zam geleceğini merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına da asgari ücretle beraber zam gelecek. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç lira olacak? 

Tapu devir parası ne kadar?

Tapu devir işlemlerinde yürütülen bazı basamaklar yapılması gerekenler vardır. Onlardan biri de tapu devir parasıdır. Peki bu tapu devir parası nedir? İşte detaylar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında zam depremi! Kimin maaşı kaç lira oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasının zamlı hali merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği son dakika zamla kaç lira oldu? İşte yeni zamlı maaş rakamları...

Evde bakım parası hangi illerde yattı? Evde bakım parası yatan iller Eylül 2022!

Her ay evde bakım parası alan vatandaşlar ödemelerinin yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Peki evde bakım maaşı yatan iller listesi Eylül 2022 açıklandı mı? İşte evde bakım parası ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Evi olan evde bakım parası alabilir mi?

Evde bakım maaşı nasıl alınır, Evi olan evde bakım parası alabilir mi? sorularına vatandaşlar yanıt arıyor. İşte detaylar!

evlilik parası biriktirene ders Haberi

evlilik parası biriktirene ders
Hükümet, bugüne kadar hazırlanan en kapsamlı ekonomi programıyla reel sektörün güçlendirilmesi, insani kalkınma ve sosyal yatırım başlıklarında önemli adımlar atmaya devam ediyor. ihracatçıya 2.8 milyar dolarlık kredi musluğu açılırken, 76 milyon tüketicinin yaşamını kolaylaştıracak adımlar atılacak. 

Ahmet Davutoğlu'nun önceki gün açıkladığı ekonomide dönüşüm programının ikinci ayağında tüketiciyi korumaya alan, toplumun geniş kesimini ilgilendiren başlıklar ye alıyor.


Tüketici Kanunu'yla 76 milyon vatandaşa önemli haklar kazandıran hükümet yeni bir kolaylık daha getiriyor. Tüketici mahkemelerinin sayısı arttırılıyor. İstihdam eden röportör sayısı da arttırılacak ve tüketici hakem heyeti üyeleri elektronik imza ile işlem yapabilecek.


Tasarruf Et Kazan


Uzun vadeli tasarrufları teşvik için bir dizi adım atılacak. Evlilik, eğitim, konut sahipliği gibi uzun vadeli tasarrufları teşvik için hangi mekanizmaların kullanılması gerektiği yönünde çalışmalar yapılacak.


Örneğin; evlenecek çiftlere fon, mevduat,...