28 / 04 / 2024

Evlin yuhay

Evlin yuhay

Ünlü mimar Selim Yuhay, iki yıl önce üç çocuğunun annesi balerin eşi Evlin Avidor’dan (Yuhay) anlaşmalı boşandı. Yuhay, eski eşi Evlin Avidor’a maddi tazminat davası açtı.

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Mimar Selim Yuhay'a hapis cezası istemi!

"Güle Güle Oturun" programının yaratıcısı ve sunucusu ünlü mimar Selim Yuhay'a hapis cezası istendi. Eski eşi Evlin Avidor, Yuhay'ın boşanmanın ardından çocuklarının eğitim, sağlık vb. giderleriyle ilgilenmediğini iddia etti.

You İnvest Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

You İnvest Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ufuk Keskinkılıç ve Yusuf Yuhay ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimar Selim Yuhay'ın eski eşinden 50 bin liralık tazminat davası!

Mimar Selim Yuhay’dan iki yıl önce boşanan balerin Evlin Avidor, eski eşi ile Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu hakkında 50 bin liralık tazminat davası açtı

İşte Mimar Selim Yuhay'ın boşanma nedeni!

Ünlü Mimar Selim Yuhay, anlaşmalı boşandığı karısının kendisini aldattığı iddiasıyla yeniden yargılama için mahkemeye başvurdu.

Mimar Selim Yuhay ile Evlin Avidor boşandı!

Ünlü mimar Selim Yuhay, iki yıl önce üç çocuğunun annesi balerin eşi Evlin Avidor’dan (Yuhay) anlaşmalı boşandı. Yuhay, eski eşi Evlin Avidor’a maddi tazminat davası açtı.

İşte Mimar Selim Yuhay'ın kendi evi!

Evim Şahane programıyla tanınan mimar Selim Yuhay, üç yıldır evleri ücretsiz olarak yeniliyor. Bugüne kadar yüzlerce evde harikalar yaratan Mimar Selim Yuhay'ın kendi için dizayn ettiği ev de göz alıyor.

Aileler daire seçimi yaparken nelere dikkat etmeli?

Türkiye’de insanların ruha hitap etmeyen binalarda yaşadığını söyleyen mimar Selim Yuhay, “Alım gücü yeterli olması durumunda 4 kişilik bir aile 130 metrekare daireleri tercih etmeli” dedi.

Selim Yuhay'dan 'huzurlu ev' dekorasyonu için ipuçları!

Mimar Selim Yuhay, yaşanılan yerlerden keyif almak için önce kişinin kendini iyi tanıması gerektiğini söyledi. Yuhay, "Duygusal anlamda bizi rahatlatacak tablolar kullanmalıyız. Hepimiz ufka baktığımızda umut, huzur gibi şeyler hissederiz" dedi.

Selim Yuhay kimdir?

Ünlü Mimar Selim Yuhay kimdir? Mimar Selim Yuhay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Selim Yuhay, hangi organizasyonlarda bulundu? İşte Selim Yuhay ve Selim Yuhay mimarlık...

Evim Şahane'nin mimarı Selim Yuhay sevenleriyle bir araya geldi!

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan, gündüz kuşağının ilgi ile izlenen programı Evim Şahane, geçtiğimiz cumartesi günü sevenleriyle bir araya geldi...

Selim Yuhay: Bir ayda 22 ev yeniliyoruz!

İkinci sezona giren "Evim Şahane" programının iç mimarı Selim Yuhay ile Büşra Bozok Aytek'in röportajı...

Selim Yuhay Kanal D'de kişiye özel dekorasyonun inceliklerini anlatacak!

Mimar Selim Yuhay, Kanal D'nin yeni programı ‘Evim Şahane'de hafta içi her gün seyirci karşısına çıkarak evinin dekorasyonunu değiştirmek isteyenleri bilgilendirmekle kalmayıp, konuk olacağı evlerde de büyük değişiklere imza atacak

Evlin yuhay Haberi

Evlin yuhay

Ünlü mimar Selim Yuhay, iki yıl önce üç çocuğunun annesi balerin eşi Evlin Avidor’dan (Yuhay) anlaşmalı boşandı.


Yuhay, kişisel eşyaları arasında bir defter buldu. Defteri inceleyen Yuhay, eski eşi Evlin Avidor’un boşanmadan önce bir erkekle ilişkisini olduğunu öğrendi ve maddi tazminat davası açtı.


İşte Mimar Selim Yuhay'ın kendi evi!



Akşam



Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


Mimar Selim Yuhay, boşandıktan iki yıl sonra eski eşinin kendisini aldattığını öğrendi. Eski eşi ve onun sevgilisine manevi tazminat davası açtı.


TV programı "Evim Şahane"nin yaratıcısı mimar Selim Yuhay, iki yıl önce üç çocuğunun annesi E.A.'dan anlaşmalı boşandı.


Sarıyer'de kendi tasarımı olan evini eşi ve çocuklarına bıraktı. İki yıl sonra kişisel eşyaları arasında bir defter buldu. Balerin E.A.'nın boşanmadan önce evli C.G. ile uzun zamandır ilişkisi olduğunu...