15 / 05 / 2024

Evra Group- Has Yapı Projeler Satış Müdürü betül akyürek

Evra Group- Has Yapı Projeler Satış Müdürü betül akyürek

Daha önce birçok büyük projede satış müdürlüğü yapan Betül Akyürek Evra Group ve Has Yapı ortaklığı bünyesine Projeler Satış Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Has Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Barman ve Suat Kahraman ortaklığında kuruldu.

Has Kardeşler Group İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Kardeşler Group İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Has ve Esen Has ortaklığında kuruldu.

Has Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Modd Group 2019'da 300'den fazla marka ile yüzde 35 büyüdü!

MODD Group CEO’su Cem Has 2020 hedeflerini anlattı. Şirket 2020’de 400 markaya hizmet vererek 15 milyon TL’lik ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Turkinvest Property Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Turkinvest Property Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Hasşeker ve Haitham Arifaki ortaklığında kuruldu.

Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti!

International University of Sarajevo'da kurucu vakıf başkanı ve Evra Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti....

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Konut yatırımının tam zamanı!

Evra Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda konut yatırımının tam zamanı olduğunu söyledi. İşte Hasan Topaloğlu ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Betül Akyürek Evra Group- Has Yapı Projeler Satış Müdürü oldu!

Daha önce birçok büyük projede satış müdürlüğü yapan Betül Akyürek Evra Group ve Has Yapı ortaklığı bünyesine Projeler Satış Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Statüpark Pendik'te anahtar teslim daireler! 215 bin TL!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group iş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park, Pendik'in merkezinde hemen teslim lüks daireler sunuyor. Projede yer alan daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta..

Statü Park'ta yaşam başladı!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group İş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park'ta yaşam başladı. Statü Park Konutları'nda sınırlı sayıda daire kaldı. Fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor.

Has Group 90 milyon lira ciro hedefliyor!

Dünyanın en büyük tekstil ve hazır giyim oyuncularından Türkiye, sektörün makinelerinin üretiminde de iddialı. Has Group, kumaş terbiye makinesi RAM ’larda dünya devi olmayı başardı.

Pendik Statü Park nerede?

Evra Group, Mostar Yapı ve Konut İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Pendik Statü Park nerede? sorusunun cevabına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Pendik Statü Park satılık daire fiyatları 196 bin TL'den başlıyor...

Evra Group- Has Yapı Projeler Satış Müdürü betül akyürek Haberi

Evra Group- Has Yapı Projeler Satış Müdürü betül akyürek
Bu ay içinde 2 yeni proje çıkarmayı hedefleyen Evra Group- Has Yapı projelerin ilk ayağı olan Pendik Sahil Konakları projesinin tanıtımı 24 Mart tarihinde Esma Sultan Yalısında basın lansmanı gerçekleştirildi. Bu yeni görevinde Sn.Betül Akyürek Hanım'a Emlak Kulisi Ailesi olarak başarılarının devamını...