26 / 07 / 2024

evre gedizler inşaat

evre gedizler inşaat

Sancaktepe'de hayata geçirilen Ev're projesinde 3 seçenekli kampanya düzenleniyor ve yüzde 12 ye varan indirim sağlanıyor. 14 ayrı tipte dairenin yer aldığı projede 1+1 daireler, 182 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Boz Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boz Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Avni Boz, Hasan Boz ve Okan Boz ortaklığında kuruldu.

Mercan Çevre Teknolojisi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Çevre Teknolojisi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Okan Boz ve Zafer Meriç ortaklığında kuruldu.

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam yatırım bedeli 920 milyon TL olan Amasya Çevre Yolu Projesi şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindiğini belirtti...

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kuvvetli tarafından açıldı. 

Atık Çevre Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atık Çevre Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk, Ayşe Öztürk ve Murat Özbay ortaklığıyla kuruldu...

Büyük Almatı Çevre Karayolu'nun inşaatı başladı!

Kazakistan’ın Almatı kentinde Türk ve Güney Kore firmalarının ortak projesiyle yapılan Büyük Almatı Çevre Karayolu'nun inşaatı başladı.

Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Bünyamin Tübek tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Malatya Entegre Çevre Tesisi inşaatı sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Malatya Entegre Çevre Tesisi inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Bodrum Çevre Koruma Platformu üyelerinden Res inşaatına tepki!

Bodrum Yarımadası Çevre Koruma Platformu üyeleri RES'lere bu kez de inşaat sezonunun kapanmasına rağmen RES inşaatı devam etttiği için tepki gösterdiler.

evre gedizler inşaat Haberi

evre gedizler inşaat

GEDİZLER Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Ev're projesinde 3 seçenekli kampanya düzenleniyor ve yüzde 12 ye varan indirim sağlanıyor. Kampanyanın ilk seçeneğinde, konut bedelinin yüzde 50'sinin peşin, kalan yüzde 50'nin de sıfır faiz ile 36 ay taksitle ödeme imkanı bulunuyor. İkinci seçenekte yüzde 10'u peşin, geriye kalan rakamın yüzde 20'si Ekim ayında, yüzde 20'si Mayıs 2015 tarihinde, kalan yüzde 50'lik kısım da banka kredisi ile ödenebiliyor. Son seçenekte ise daire fiyatının yüzde 25i peşin, yüzde 75'lik kısmı için de banka kredisi ile ödeme imkanı sunuluyor. 

14 ayrı tipte dairenin yer aldığı projede 1+1 daireler, 182 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa...