18 / 05 / 2024

Evren Demirci İnşaat nerede

Evren Demirci İnşaat nerede

Evren Demirci İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Evren Demirci tarafından kuruldu. 

Ünlü ekonomist Evren Bolgün doların asıl yükselişe geçeceği tarihi açıkladı! Dolar bozdurmayı düşünenler dikkat

FED kararı sonrası hareketlenen doları ünlü ekonomist Evren Bolgün değerlendirdi. Bolgün, doların yükselişe geçmesi ile ilgili tarih verdi. Dolar ne zaman yükselişe geçecek. İşte detaylar…

Demirci Medikal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirci Medikal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Bozdağ tarafından kuruldu.

Faktör Geri Dönüşüm Madencilik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Faktör Geri Dönüşüm Madencilik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Demirci tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Evren Demirci İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evren Demirci İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Evren Demirci tarafından kuruldu. 

Ds Evren İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Ds Evren İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Öncel tarafından kuruldu. 

Evren Mimarlık Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Giyimkent Şubesi açıldı!

Evren Mimarlık Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Giyimkent Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Alpgün İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpgün İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Oktay Güngörmüş ve Hüsnü Metin Demirci ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Adana Kenan Evren Bulvarı’nın adı değişti!

Adana'da Kenan Evren Bulvarı'nın adı Devlet Bahçeli Bulvarı olarak değiştirildi. Kenan Evren yazan levhalar söküldü, yerine yenileri monte edildi.

Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı!

CEF Danışmanlık kurucu ortaklarından Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı. Acar, kadınların fazla olduğu şantiyelerin daha düzenli ve keyifli olduğunu söyledi.

Gözde- Eren İnşaat'ın acı günü! Ali Akbulut vefat etti!

Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da kaldırılacak.

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu evlendi!

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu Remzi Demirci dünya evine girdi. Düğün merasimine Demirci ve Kaya ailelerinin yakınları, sevenleri ve davetliler katıldı.

Remzi Demirci: İş hayatının altın kuralı dürüstlük!

Beğen İnşaat’ın kurucusu Remzi Demirci ile Bozkır Yeniköy’deki evinde oldukça samimi bir röportaj gerçekleştirdik. Konya’daki inşaat sektörünü, ticaret hayatını konuştuğumuz Remzi Demirci, altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

Evren Demirci İnşaat nerede Haberi

Evren Demirci İnşaat nerede

Evren Demirci İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Evren Demirci tarafından kuruldu. 

Evren Demirci İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Evren Demirci İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bulgurlu Mah.Bağcılar Cad. Gurpınar Sit.A-3 Bl.No:4 C/18...