28 / 04 / 2024

evren sanayi

evren sanayi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in "Her Kesime Konut Projesi" kapsamında Evren Sanayi Sitesi'nde, Evren Sanayi ve Organize Sanayi temsilcileriyle bir araya geldi. Yapılması planlanan konutlar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Evren Kamışlı tarafından kuruldu.

X Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

X Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kasıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış İntepe ile Evren Özgür Yıldız tarafından kuruldu.

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş, Evren Korkmaz, Orhan Çelik ve Sedat Acar ortaklığında kuruldu.

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Korkmazer ve Sevim Korkmazer ortaklığında kuruldu.

Özbeyliler İnşaat Dekorasyon Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbeyliler İnşaat Dekorasyon Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Evren Özbey tarafından kuruldu.

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Baranev İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baranev İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Baran tarafından kuruldu.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alen Maşalı, Evren Yıldız ve Harice Kübra Düzgün ortaklığında kuruldu.

Kasis Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasis Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Evren Korkmaz, Orhan Çelik, Sedat Acar tarafından kuruldu.

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Evren Alyurt, Ali İşbilir ve Hüseyin Zengin ortaklığında kuruldu.

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ali Evren    Alyurt, Ali İşbilir ve Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

evren sanayi Haberi

evren sanayi

Evren Sanayi ve Organize Sanayide çalışan işçiler için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan konut projesi için bölgede incelemelerde bulunan Başkan Güvenç, Sanayi Sitesi esnafıyla da bir araya gelerek fikirlerine başvurdu. Evren Sanayi Sitesi'nde gerçekleştiren toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in yanı sıra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan ve daire amirleri...