03 / 05 / 2024

Evrenpark Fenerbahçe ulaşım

Evrenpark Fenerbahçe ulaşım

Konutların fiyatlarının metrekare bazında 6 bin dolardan başladığı Evrenpark Fenerbahçe iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0216 405 12 91...

Evrenpark Fenerbahçe fiyat

Evrenpark Fenerbahçe fiyat bilgilerine göre daireler metrekaresi 6 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje lokasyon olarak İstanbul Anadolu yakası Kadıköy-Bağdat Caddesi'nde inşa ediliyor...

Bakan Uraloğlu açıkladı! 2 yılda milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2025 sene sonuna kadar 22 set daha yollarda olacak ve 2 sene içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak. 2030 senesine kadar ise toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkmış olacak” diye konuştu.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Akmerkez GYO'nun fiili dolaşım oranı yüzde 5‘e ulaştı!

Akmerkez GYO'nun pay sahipleri tarafından yapılan pay satışları sonucunda, fiili dolaşım oranı yüzde 5‘e ulaştı.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? 

İstanbul Yeni Havalimanı ulaşım ihalesini İBB'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı. İhale sonucu ile birlikte ulaşım ücretleri de açıkladı. Peki İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? İşte ilçe ilçe ulaşım fiyatları...

Fenerbahçe'nin gayrimenkulleri tüm borcu kapatabilir mi?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı Aziz Yıldırım'ın "400 milyon Euro borcumuz var" açıklaması yapması üzerine camia şoka girdi. Yıldırım ellerindeki gayrimenkullerin tüm borçları kapatacağını ifade etti...

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

Evrenpark Fenerbahçe ulaşım Haberi

Evrenpark Fenerbahçe ulaşım

Evrenpark Fenerbahçe iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy-Bağdat Caddesi'nde konumlanıyor. 


Konut fiyatlarının metrekaresinin 6 bin dolardan başlangıç gösterdiği Evren Park Fenerbahçe projesinde satış süreci devam ediyor.


Evrenpark Fenerbahçe iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 0216 405 12 91. Proje, Aydoğan İnşaat imzası taşıyor.


Aydoğan İnşaat'ın 2014 yılı içerisindeki 2. kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Evren Park projesi, 2 bin 750 metrekare inşaat alanına sahip. 


İçerisinde; 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon dubleks daire tiplerinin bulunduğu Fenerbahçe Evrenpark'ta yer alan dairelerin alanları  130 ila 175 metrekare arasında değişiyor. 


Evrenpark Fenerbahçe iletişim

Telefon : 0216 405 12 91

Web Adresi: www.aydoganinsaat.com

Merve...