04 / 05 / 2024

Evvel İstanbul ön talep formu

Evvel İstanbul ön talep formu

İNTAYA, EYG ve İntes ortaklığı tarafından İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçecek projesi Evvel İstanbul görücüye çıktı. Ön talep toplama süreci ekim ayında, ön satışları ise kasım ayı başında başlayan proje için 10 bin kişi başvuruda bulundu.

Evvel İstanbul'un kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul'un 978 Ada 1 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, C1, C2, C3 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ile Ada İçi Yolların kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı...

Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Evvel İstanbul'un otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul projesinin otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul yutanağı dün tarihinde onaylandı.

Emlak Konut Evvel İstanbul şirket payı gelir artışını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Evvel İstanbul şirket payı gelir artışını yayınladı.

Evvel İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı'nda inşa edilen Evvel İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandı.

Evvel İstanbul'un yüzde 95'i satıldı!

EYG Grup, yeni inşaatlara hazırlanırken, evdekifirsat.com üzerinden farklı kampanyalara imza atacak. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Evvel İstanbul'da konutların yüzde 95'ini sattıklarını söyledi.

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları!

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları 2+1 dairelerde 449 bin liradan başlayarak değişiyor. Evvel İstanbul Evleri projesinde teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki dükkanlara 39.1 milyonluk teklif!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkanın açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucu 25 adet dükkana teklif gelmiş olup, teklif alınan ticari ünitelerin satış bedeli 39 milyon 110 bin 169,49 TL + KDV .

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul ticari ünite ihalesi gerçekleşti!

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerindeki toplam 130 ticari ünite bugün Adım İstanbul satış ofisinde ihale yoluyla satışa sunuldu. İhale sonuçları henüz açıklanmadı.

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan satışa çıkıyor!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan açık artırma usulüyle 14 Mayıs'ta Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarılacak. İhaledeki dükkanları fiyatları 652 bin 542 TL'den başlıyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep süreci devam ediyor!

Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul ön talep dönemi devam ediyor.

İstanbul’un kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığına aday Atilla Üstündağ, Türkiye’yi kalkındıracak projelere gerçekçi eleştirilere katkı sunacaklarını söyledi. Üstündağ, “İstanbul’un kentsel dönüşüm ve trafik sorununu kurumlarla buluşup çözeceğiz” dedi.

Adım İstanbul Kayaşehir ödeme tablosu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje konum bilgisine göre Evvel İstanbul'a yakın yerde bulunuyor. Adım İstanbul Kayaşehir ödeme tablosu kapsamında 24 ayda 0 faiz ödemesi uygulanıyor.

Evvel İstanbul ön talep formu Haberi

Evvel İstanbul ön talep formu

İNTAYA, EYG ve İntes ortaklığı tarafından İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçecek 678 konutluk Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. Ön talep toplama süreci ekim ayında, ön satışları ise kasım ayı başında başlayan proje için 10 bin kişi başvuruda bulundu. 


Proje ortaklarından EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkam Ömer Faruk Çelik, 600 dairenin satışı için rezervasyon aldıklarım belirterek, "Yoğun talep nedeniyle Evvel İstanbul'un yam başmda 700 konutluk yeni bir projeyi ocak ayında satışa çıkartacağız" dedi. Kayabaşı'nın Anadolu yakasının Ataşehir'i gibi prim yapacak güçlü bir bölge olduğunu dile getiren Ömer Faruk Çelik, "3-5 bin lira arasında maaşı olan, kenarda parası da olan ve nitelikli konut arayışındaki orta gelir grubu için ulaşılabilir fiyatla proje üreteceğiz" diye konuştu. Evvel İstanbul'da ortalama metrekare fiyatının ortalama 3 bin...