05 / 05 / 2024

Evvel İstanbul’un örnek dairesi hazır

Evvel İstanbul’un örnek dairesi hazır

Başakşehir’de geliştirilen Evvel İstanbul projesinin örnek daireleri mart ayında ziyaretçilere açılacak. Kayabaşı mevkiinde hayata geçirilecek olan projede 678 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor.

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

İstanbul'un ne değerli semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin örnek dairesi tamam. Mesa Çengelköy Bosphorus'ta daireler sınırlı sayıda!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de örnek daire tamamlanıyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Projede örnek daire oluşmaya başladı. 

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

Cer İstanbul projesinin örnek dairesi tamam!

Bulunduğu bölgeye değer katan projelerin markası olan Ege Yapı tarafından Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Cer İstanbul'un örnek dairesi hazır. 

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi görücüye çıkarıldı. Projenin daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından hazırlandı.

Evvel-Adım İstanbul kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Evvel-Adım İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı 20 Aralık 2018 tarihinde onaylandı.

Evvel İstanbul'un kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul'un 978 Ada 1 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, C1, C2, C3 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ile Ada İçi Yolların kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı...

Evvel İstanbul'un şirket payı geliri 221 milyon TL'ye ulaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinde Evvel İstanbul'un şirket payı toplam geliri 221 milyon TL'ye yükseldi.

Evvel İstanbul'un otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul projesinin otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul yutanağı dün tarihinde onaylandı.

Evvel İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı'nda inşa edilen Evvel İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandı.

Piyalepaşa İstanbul sektöre örnek olacak!

Piyalepaşa’da inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesinde çalışmalar hızla sürüyor. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul'un sektöre de örnek olması bekleniyor.

İstanbul'un metro yatırımları dünyada benzersiz!

BM Habitat İcra Direktörü Clos “İstanbul devasa bir yer altı raylı sistem yatırımında bulundu. İstanbul’un metrolara yatırımının dünyada benzersiz bir örnek olduğunu söylemem gerekir” dedi.

Evvel İstanbul’un örnek dairesi hazır Haberi

Evvel İstanbul’un örnek dairesi hazır
Emlak konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen projede 678 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor. Kayabaşı mevkiinde hayata geçirilecek Evvel İstanbul’un 700 milyon liralık yatırım değeri bulunuyor. 1+1’den 5+1’e kadar farklı tipte dairelerin yer aldığı projede konut metrekareleri 62 ile 223 metrekare arasında değişiyor. Başlangıç fiyatları 230 bin liradan başlayan projede lansman fiyat avantajları devam ediyor....