19 / 05 / 2024

evyap vadistanbul

evyap vadistanbul

Vadistanbul Evyap 'ta bulunan dairelerin minimum fiyatı 398 bin lira, maksimum fiyatı ise 1 milyon 904 bin TL olarak belirlendi...

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Vadistanbul AVM 13 Eylül'de açılacak!

Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla Evyap’ın arazisinde inşa edilen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak. Açılış, 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Vadistanbul 2017’de tamamlanıyor!

Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ortak yatırımıyla Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor.

Aydınlı Grup Vadistanbul'un ortaklığından ayrıldı!

İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.

Vadistanbul AVM Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Vadistanbul AVM Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Evyap Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Bekir Kılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 milyon 600 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sarıyer'de kuruldu.

Vadistanbul ofisleri Maslak ve Levent ofislerinden daha uygun!

Artan ofis maliyetleri ve yeni ortaya çıkan ofis vadileri büyük şirketleri metroya yakın ama daha ucuz merkezlere taşımaya başladı. Kale, Polimeks, Evyap ve Socar'ın, merkezlerini Vadistanbul'a taşıdı..

Vadistanbul 2.etap teslimleri 2015 sonunda!

İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak..

Vadistanbul satışları devam ediyor!

İstanbul 'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 'üncü etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak.

Vadistanbul'un AVM bölümü Nişantaşı ve Bebek konsepti taşıyor!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul'un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi.

Vadistanbul’un AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul’un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi...

Bebek ve Nişantaşı konseptini Vadistanbul'a taşıdı!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul’un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir arada...

Vadistanbul Bulvar'a yabancı yatırımcı akını!

Ayazağa'da konumlanan Vadistanbul projesinin ofis, AVM ve otelden oluşan 'Bulvar' etabına, uluslararası firmalardan yoğun talep geliyor..

Vadistanbul Teras etabında daireler satışa çıktı!

ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest inşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim daireler satışa çıktı. Projenin Bulvar etabınada uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geliyor.

evyap vadistanbul Haberi

evyap vadistanbul

Toplam 3 bin adet konutun yer aldığı Vadistanbul projesi, 1 milyon 100 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Eski Evyap arazisi üzerinde yükselen Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 69 metrekareden başlıyor.


Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Vadistanbul Evyap'ta bulunan dairelerin fiyatları 398 bin TL'den başlıyor. Şişli Ayazağa'da konumlandırılan proje 424 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Vadistanbul Evyap ödeme planına göre;

-Minimum yüzde 25 peşinat ödemesinin ardından kalan konut bedeli 12-60 ay arasında 0,77 faiz oranı ile, 61-120 ay arasında 0,80 faiz oranı ile vadelendiriliyor.



Vadistanbul Evyap fiyat listesi;


69,80 metrekare ile 95,70 metrekare 1+1 daireler 398 bin TL ile 604 bin TL,

107,32 metrekare ile 148,85 metrekare 2+1 daireler 612 bin TL ile 1 milyon 37 bin TL,

165,22...