24 / 07 / 2024

Exclusive Projects

Exclusive Projects

Exclusive Projects Sales Center Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Osama Mohammed ve Eyyup Albayrak ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Sinpaş'ın 50. yılına özel fırsat ve ödeme planlarıyla Koru Aura'da teraslı, exclusive, büyük evler satışta!

Sinpaş'ın 50. yılına özel fırsat ve ödeme planlarıyla Koru Aura'da yer alan teraslı, exclusive, büyük evler satışa çıkarıldı. 

Türkiye Müteahhitler Birliği açıkladı! Türk müteahhitlere Suudi Arabistan çağrısı geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Suudi Arabistan'da 20-21 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek olan ‘6th Future Projects Forum’ için katılım çağrısında bulunduğu kaydedildi.

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Güral tarafından kuruldu.

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

Pmd Projects İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pmd Projects İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Kağıthane'de 260 bin TL sermaye bedeli ile Narıman Topchıbashev tarafından kuruldu.

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

1915 Çanakkale Köprüsü Dünyanın en iyi projesi seçildi! 

1915 Çanakkale Köprüsü, “Global Best Projects” yarışmasında köprü ve tünel kategorisinde  birincilik ödülünü kazandı.

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd M. Mujahıd ve Mehasın A. Baharmooth ortaklığında kuruldu.

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Najaph Khubanlı tarafından kuruldu.

Sadece 23 adet üretildi! İşte yeni Audi…

Lüks otomobil markası Audi,  sadece 23 adet üreteceği RS7 Exclusive Edition'ı sevenlerine tanıttı. 23 adet üretilen araç kısa süre satışta kalacak. Audi, 2026 yılından sonra dizel ve benzinli otomobil üretimini durduracağını açıklamıştı.

Onyx Projects Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyx Projects Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Yusuf Alşami tarafından kuruldu.

Ta Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ta Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Teoman Aksu tarafından kuruldu.

Exclusive Projects Haberi

Exclusive Projects


Exclusive Projects Sales Center Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Osama Mohammed ve Eyyup Albayrak ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.


Exclusive Projects Sales Center Danışmanlık Anonim Şirketi Konusu:

1. Üçüncü şahıslar arasındaki taşınmaz mal alım, satım ve kiralama işlemlerinde ihtiyaç sahibi üçüncü şahıslara aracılık eder. 2. Taşınmazlarla ilgili olarak, ihtiyaç sahibi üçüncü şahıslara danışmanlık, fizibilite, mimari tasarım ve yapı danışmanlığı ve kontrolü, her türlü sözleşmelerin hazırlanması, tapu ferağı ve devir işlemlerinin yapılması gibi hizmetlerin verilmesi ve/veya bu hizmetlere aracılık edilmesi işleri ile uğraşır. 3. Şirket taşınmaz mal alım satımına yetkilidir. Yurt içinde ve dışında taşınır, taşınmaz, sınai mülkiyet haklarına tasarruf edebileceği, iltizamı ve tasarrufi muameleler, alım ve satım yapabileceği gibi bunlar üzerinde rehin, ipotek tesis edebilir, Leyh ve...