28 / 08 / 2024

Exclusive siteler

Exclusive siteler

Mobilya sektörünün kalbi olan Ankara Siteler’de, sıra dışı ve ergonomik tasarımlarıyla dikkati çeken Ofis Tekin, yeni açacağı Exclusive şubesi ile seçici ve zor beğenen patronların işini kolaylaştıracak.

Capella Exclusive Tuzla yüzde 25 peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

DKD Grup tarafından Tuzla bölgesindeki en kapsamlı proje olan Capella Exclusive Tuzla yüzde 25 peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. Capella Exclusive Tuzla'da konut fiyatları ne kadar? İşte Capella Exclusive Tuzla ile ilgili detaylar...

Nef Arsa Dikili Exclusive ön satışta! 

Nef Arsa Dikili Exclusive ön satışa çıktı. Dikili arsanın 2. etabı olarak lanse edilen projeden 48 aya varan vadeyle arsa sahibi olunabiliyor. 

Sinpaş'ın 50. yılına özel fırsat ve ödeme planlarıyla Koru Aura'da teraslı, exclusive, büyük evler satışta!

Sinpaş'ın 50. yılına özel fırsat ve ödeme planlarıyla Koru Aura'da yer alan teraslı, exclusive, büyük evler satışa çıkarıldı. 

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan ve Burçe Erbay ortaklığında kuruldu.

Bağdat Caddesi'ne A11 Exclusive otel geliyor!

Bağdat Caddesi'nin yeni oteli A11 Exclusive açılış için geri sayıma başladı. A11 Exclusive otel 37 oda olarak planlandı.

Koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında en çok dikkat çeken konut tipleri site içindeki bahçeli evler oldu. Peki koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Exclusive siteler Haberi

Exclusive siteler

Çağdaş ve kişiye özel tasarımlar üreten Ofis Tekin'in seçkin ve şık ofis mobilyalarının yeni adresi olacak Exclusive şubesinde, doğal ahşap kaplamanın ağırlıkta olduğu özel tasarımlar yer alıyor. 

Kişiye özel tasarımların yanı sıra, yurtdışında büyük beğeni toplayan koleksiyonları da barındıran iki katlı, yaklaşık 700 metrekarelik bir alanda kurulu Ofis Tekin Exclusive, 10 Mayıs Cumartesi günü kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Ofis Tekin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, yeni açılacak şubenin iş dünyasının profesyonellerine hitap edeceğini belirterek, şunları söyledi:

“Siteler'de bu hafta sonu açılışını yapacağımız mağazamız, büyük bir boşluğu dolduracak. Yeni koleksiyonlarımız ve iş dünyasının profesyonellerine kendilerini özel hissettirecek eşsiz tasarımları sunduğumuz Exclusive şubemiz ile iş dünyasının vazgeçilmez tercihi olmaya devam...