07 / 05 / 2024

exen ofis ümraniye

exen ofis ümraniye

Vitrin, İdilia, Axis İstanbul, Tilia, Corridor ve Exen İstanbul projelerine devam eden Sur Yapı Exen AVM ve Ofis projesini Şubat ayında satışa çıkaracak. Proje; Exen İstanbul'un yanında yer alıyor.

Eyg Ofis Ve Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Ofis Ve Konut Anonim Şirketi Ümraniye’de  7 milyon 699 bin 777 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik, Ezgi Çelik, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

Ümraniye'deki Samanyolu Medya Center’ın binası ofis projesi oluyor!

FETÖ’cülerin Ümraniye Belediyesi’ne ait arazi üzerine kat karşılığı yaptırdığı Samanyolu Medya Center’ın yarım kalan binası el değiştirdi. Projeyi 73 milyon TL bedelle Yapı&Yapı tarafından alındı...

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Kekeç tarafından kuruldu.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Exen İstanbul'da yüzde 20 indirim fırsatı!

Exen İstanbul'da yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirildi. 

KDV indirimiyle ofis satışlarında yüzde 10’luk artış olacak!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu, "Kağıthane, Ataşehir, Ümraniye hattındaki ofis stokunun eritilmesi için KDV'nin 31 Ekim'e kadar yüzde 8'e düşürülmesi önemli bir adımdır'' dedi.

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler fiyat bilgisi 2018!

84 ay 0 faiz fırsatı sunulan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler 11 blokta 1.558 konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari üniteden meydana geliyor..

Ümraniye'de gayrimenkul fiyatları 5 yılda yüzde 77 arttı!

Konut pazarında uzun yıllardır önemli bir merkez olan Ümraniye, aynı zamanda son zamanların ofis yatırımında da yükselen yıldız olmayı başardı. Özellikle Finans Merkezi’nin etkisiyle bölgede değer artışı sürüyor.

Doğa Şehircilik'ten Ümraniye NETAŞ arazisine karma proje!

Doğa Şehircilik, bünyesinde olan Ümraniye'deki NETAŞ arazisinde konut, dükkan, ofis olarak karma bir proje hayata geçirmeyi planlıyor. proje 2018 yılının sonuna doğru başlayacak...

Üsküdar-Ümraniye Metrosu konut talebini artırdı!

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe bölgelerinden geçen yeni metro hattı ile özellikle ofis fonksiyonlarının yoğun olduğu Altunizade ve Ümraniye bölgesindeki konut talebi artırıyor. 

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

Ümraniye, gayrimenkul yatırımcıların gözdesi oldu!

Ümraniye konut, ofis, otel ve alışveriş merkezi yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Bölgenin yıldızı her geçen gün parlıyor.

exen ofis ümraniye Haberi

exen ofis ümraniye


Sur Yapı'nın hayata geçirileceği Exen AVM Ofis projesinin Şubat ayında satışa çıkması hedefleniyor. 2015 sonunda tamamlanması planlanan projede 8 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. 


Exen AVM Ofis projesinin toplam inşaat alanı 80 bin metrekare olacak. Toplam kiralanabilir alanı 36 bin metrekare tasarlanan Exen AVM Ofis projesi; Exen İstanbul'un hemen yanında Ümraniye'de inşa ediliyor. 



0 216 556 08 00

http://www.suryapi.com.tr/

Kübra...