08 / 05 / 2024

expo belek yolu açılış tarihi

expo belek yolu açılış tarihi

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 29 Ağustos 2014 tarihinde Aksululara sözünü verdiği EXPO-Kundu-Belek yolu tamamlanıyor. Başkan Türel Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düşürecek yolun 30 Ekim tarihinde açılması için talimat verdi.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı açıldı!

Bakan Yıldırım, "Tam 150 günde Kasım 20'den Nisan 20'ye beş ay içerisinde Antalya şehir meydanından EXPO alanına kadar, 19 kilometre tren yolu, raylı sistem tamamlandı ve bugün açılışını yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kuzey Çevre Yolu'nda çalışmalar tekrar başladı!

İhalesi yargıya taşınınca 1 yıl geciken Kuzey Çevre Yolu'nda çalışma tekrar başladı. İlk etap 2017'ye yetişecek. Gecikme olmasa proje EXPO'ya yetişecekti.

Kundu-Belek yolunun temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın iki turizm cenneti; Aksu ve Belek'i birleştirecek yeni yol çalışmasının temeli törenle atıldı. Başkan Türel, Kundu ve Belek arası ulaşımı 4 dakikaya düşürecek yolu, devamında EXPO'ya bağlayacaklannı söyledi.

Kundu-Belek yolu 4 dakikaya düşüyor!

Kundu-Belek güzergahını 4 dakikaya düşüren yolun temel atma töreninde konuşan Başkan Türel, “Antalya için fırsat döneminin kapıları sonuna kadar açılmıştır” dedi.

Kundu-Belek yolunun temeli atıldı!

Aksu ve Belek’i birleştirecek yeni yol çalışmasının temeli törenle atıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kundu ve Belek arası ulaşımı 4 dakikaya düşürecek yolu, devamında EXPO’ya bağlayacaklarını söyledi.

EXPO-Kundu-Belek yolu 30 Ekim'de açılıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 29 Ağustos 2014 tarihinde Aksululara sözünü verdiği EXPO-Kundu-Belek yolu tamamlanıyor. Başkan Türel Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düşürecek yolun 30 Ekim tarihinde açılması için talimat verdi.

Antalya Kundu Belek yolu ne zaman tamamlanacak?

Büyüksehir Belediye Baskanı Türel, Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düsürecek yolu yakın takibe aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel'in 29 Agustos 2014 tarihinde Aksululara müjdesini verdigi Kundu-Belek yolu tamamlandı

Kundu-Belek arasına 16 kilometre yol yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel: "Antalya tarihinin en önemli projelerinden EXPO-Kundu arasına 12 kilometre, Kundu-Belek arasına ise 4,5 kilometre olmak üzere 16,5 kilometrelik yol yapılacak" dedi.

Kepez Çankaya Mahallesi'nin değeri 3'e katlanacak!

Başkan Hakan Tütüncü, simge eser, 200 dönümlük rekreasyon alanı, 1000 yataklı bölge hastanesi ve EXPO 2016 yolu yatırımlarıyla, 2B problemi çözülen Çankaya Mahallesi'nin değerini 3'e katlayacağını söyledi.

Mehmet Mehdi Eker EXPO 2016'yı açıkladı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen toplantıda, EXPO 2016'nın müzik ve maskotlarını tanıttı.

Basın Ekspres Yolu'ndaki projelerin en büyük sorunu yüksek gerilim hattı!

Atatürk Havalimanı’ na, organize sanayi bölgesine, fuar ve kongre merkezi CNR EXPO’ ya yakınlığıyla son yıllarda hızla değerlenen ‘Basın Ekspres Yolu’ ‘yüksek gerilim’ engeline takılıyor...

Antalya Kuzey Çevre Yolu EXPO açılışına yetişecek!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD)'ın İnşaat Sektörü toplantısına katılan Karayolları 13.Bölge Müdürü Şenol Altınok, EXPO alanına ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak Kuzey Çevre Yolu'nun açılışa yetiştirileceği müjdesini verdi...

Expo 2013 ile tarihi İpek Yolu canlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul-Gyeongju Dünya Kültür Expo 2013 kapsamında Sultanahmet Meydanı’nda açılan İpekyolu Pazarı’nı gezdi. Başkan Topbaş tarihi İpek Yolu'nu canlandırmayı planladıklarını belirtti...

expo belek yolu açılış tarihi Haberi

expo belek yolu açılış tarihi


Antalyalılara verdiği sözleri bir bir yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel’in 29 Ağustos 2014 tarihinde Aksululara müjdesini verdiği Kundu-Belek yolu tamamlanıyor. Başkan Türel aralıksız devam eden yol çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Yolu EXPO alanı ile bağlayacaklarını belirten Başkan Türel, EXPO-Kundu-Belek yolu ile turizme çok ciddi bir alternatif yol ağı kazandıracaklarını anlattı. Türel “Laf değil icraat olsun diye konuşuyor ve söz veriyoruz. Söz verdiğimiz gibi Expo-Kundu-Belek yolu hızla devam ediyor” dedi. 


30 EKİM’E KADAR BİTİRİLECEK

Çalışmalar sonunda EXPO-Kundu arası 12 kilometre, Kundu-Belek arası 6,5 kilometre olmak üzere toplam 18,5 kilometrelik yol yapılacak. Toplam 46 milyon 500 bin liraya mal olması planlanan yolun üzerine köprüler de inşa edilecek.  Başkan Türel, 23 Nisan 2016 tarihinde bitirilmesi planlanan Kundu- Belek arasındaki yol çalışmalarının hızlandırılarak...