08 / 05 / 2024

EXPO Kundu Belek yolu açıldı mı

EXPO Kundu Belek yolu açıldı mı

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 29 Ağustos 2014 tarihinde Aksululara sözünü verdiği EXPO-Kundu-Belek yolu tamamlanıyor. Başkan Türel Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düşürecek yolun 30 Ekim tarihinde açılması için talimat verdi.

Antalya Expo Bulvarı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan EXPO Bulvarı ile eskiden yarım saati bulan Kundu turizm bölgesinden Aksu’ya ulaşım 6 dakikaya düştü.

Antalya Belek ve Kundu arası yeni yol yapılıyor!

G20 Zirvesi öncesi Antalya'nın iki turizm cenneti Kundu ve Belek'i 6.5 kilometrelik yeni bir yolla birbirine bağlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kundu- EXP0 2016 arasında yeni bir yol daha açıyor.

Kundu-Belek yolunun temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın iki turizm cenneti; Aksu ve Belek'i birleştirecek yeni yol çalışmasının temeli törenle atıldı. Başkan Türel, Kundu ve Belek arası ulaşımı 4 dakikaya düşürecek yolu, devamında EXPO'ya bağlayacaklannı söyledi.

Kundu-Belek yolu 4 dakikaya düşüyor!

Kundu-Belek güzergahını 4 dakikaya düşüren yolun temel atma töreninde konuşan Başkan Türel, “Antalya için fırsat döneminin kapıları sonuna kadar açılmıştır” dedi.

Kundu-Belek yolunun temeli atıldı!

Aksu ve Belek’i birleştirecek yeni yol çalışmasının temeli törenle atıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kundu ve Belek arası ulaşımı 4 dakikaya düşürecek yolu, devamında EXPO’ya bağlayacaklarını söyledi.

Belek ve Kundu’ya G-20 ayarı!

Kasım ayında Obama ve Putin başta olmak üzere dünya liderlerinin katılacağı zirvenin yapılacağı jandarma bölgesi Belek ve Kundu’nun asayiş ve kamu güvenliği polise emanet edildi

EXPO-Kundu-Belek yolu 30 Ekim'de açılıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 29 Ağustos 2014 tarihinde Aksululara sözünü verdiği EXPO-Kundu-Belek yolu tamamlanıyor. Başkan Türel Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düşürecek yolun 30 Ekim tarihinde açılması için talimat verdi.

Antalya Kundu Belek yolu ne zaman tamamlanacak?

Büyüksehir Belediye Baskanı Türel, Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düsürecek yolu yakın takibe aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel'in 29 Agustos 2014 tarihinde Aksululara müjdesini verdigi Kundu-Belek yolu tamamlandı

Kundu-Belek arasına 16 kilometre yol yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel: "Antalya tarihinin en önemli projelerinden EXPO-Kundu arasına 12 kilometre, Kundu-Belek arasına ise 4,5 kilometre olmak üzere 16,5 kilometrelik yol yapılacak" dedi.

Mehmet Mehdi Eker EXPO 2016'yı açıkladı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen toplantıda, EXPO 2016'nın müzik ve maskotlarını tanıttı.

Canseyit Tüymebayev: EXPO 2017 için 1.2 milyar Euro yatırım yapılacak!

EXPO 2017 için 1.2 milyar euro yatırım yapılacağını bildiren Kazakistan Ankara Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev yaptığı açıklamada Türk firmalarını da yatırım sürecinde görmek istediklerini söyledi

İnşaat mühendislerinin Expo Kule endişesi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, Expo 2016'nın simgesi 96 metrelik Expo Kule'nin 40 milyon liralık maliyetinin 17 milyona düşürülmesini, endişeyle karşıladıklarını belirtti...

Kent Expo Fuarı, kentsel dönüşüm seminerine ev sahipliği yapacak!

Kentsel dönüşüme ışık tutması, kentlerin çağdaş altyapı ve görünüme kavuşturulması ve sektörü bir araya getirmesi açısından önem taşıyan "Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı" İzmir'de 16-19 Ekim tarihlerinde organize edilecek...

EXPO Kundu Belek yolu açıldı mı Haberi

EXPO Kundu Belek yolu açıldı mı


Antalyalılara verdiği sözleri bir bir yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel’in 29 Ağustos 2014 tarihinde Aksululara müjdesini verdiği Kundu-Belek yolu tamamlanıyor. Başkan Türel aralıksız devam eden yol çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Yolu EXPO alanı ile bağlayacaklarını belirten Başkan Türel, EXPO-Kundu-Belek yolu ile turizme çok ciddi bir alternatif yol ağı kazandıracaklarını anlattı. Türel “Laf değil icraat olsun diye konuşuyor ve söz veriyoruz. Söz verdiğimiz gibi Expo-Kundu-Belek yolu hızla devam ediyor” dedi. 


30 EKİM’E KADAR BİTİRİLECEK

Çalışmalar sonunda EXPO-Kundu arası 12 kilometre, Kundu-Belek arası 6,5 kilometre olmak üzere toplam 18,5 kilometrelik yol yapılacak. Toplam 46 milyon 500 bin liraya mal olması planlanan yolun üzerine köprüler de inşa edilecek.  Başkan Türel, 23 Nisan 2016 tarihinde bitirilmesi planlanan Kundu- Belek arasındaki yol çalışmalarının hızlandırılarak...