05 / 05 / 2024

Expo Real iletişim

Expo Real iletişim

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.

Expo Real’e yeni platform!

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.

Münih Expo Real 4-6 Ekim'de!

Avrupa’nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan EXPO REAL, bu yıl Grand Plaza projesi ile yepyeni bir iletişim platformu oluşturacak. EXPO REAL’in 2016’da katılımcı ve ziyaretçi sayısını daha da artırması bekleniyor.

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi!

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Real Merter Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Real Merter iletişim!

Real Merter iletişim için 444 48 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 10 katlı 3 blok olarak tasarlanan projede 12 ay vade farkı olmadan ödeme yapılabiliyor.

İzmir Real Platin iletişim!

İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükselen proje daire alanları 41 metrekareden başlıyor. İzmir Real Platin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 486 55 00 olarak belirlendi.

Güngören Real Merter iletişim!

Güngören Real Merter iletişim için 444 48 51 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Mimar Yahya Baş Stadı'nın yanında yükselen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Vizyon Yapı Real Merter iletişim!

Ön talep süreci devam eden Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Vizyon Yapı Real Merter iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Real Merter projesi iletişim!

Oliv Yapı Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Real Merter projesi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Real Merter Güngören iletişim!

Real Merter Güngören iletişim için 0212 416 90 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep toplayan projede 248 adet konut ve 148 adet dükkan yer alıyor.

Kartal Adanus Park iletişim!

Kartal Adanus Park iletişim ve adresi: Telefon numarası (0216) 671 14 14. Adres: Orta Mah. Yalnız Selvi Cad. Bektaş Sok. (Real market depo girişi yanı) No:5 Soğanlık / Kartal-İSTANBUL...

Liva Turkuaz iletişim!

Sinpaş Liva projesinde 1 oda 1 salon daireler 167 bin TL'den satışa sunuluyor. Liva Turkuaz iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Nef 2 iletişim!

Timur Gayrimenkul girişimi imzası taşıyan Nef 2 iletişim, ulaşım ve adres ile ilgili ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Eminevim Ahenk İstanbul iletişim!

Beylikdüzü'nde 500 daireden oluşan Eminevim Ahenk İstanbul iletişim için 0212 855 85 55 numaralı telefonu aramak mümkün...

Expo Real iletişim Haberi

Expo Real iletişim

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.  Yaklaşık 500 metrekarelik bir alanda kurulan Grand Plaza, fuara katılan katılımcıların daha fazla iletişime geçmesini sağlayacak. Ayrıca organizasyonlar için de alternatif bir mekan oluşturacak. Expo Real'in büyük bir büyüme potansiyeli olarak görülen perakende sektörü de Grand Plaza ile teşvik edilecek. 2015'te 33 ülkeden 1.700'den fazla katılımcıyı ve 74 ülkeden 38 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarın, bu yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısını artırması...