02 / 05 / 2024

Export Gateway to Africa Fuarı 2021

Export Gateway to Africa Fuarı 2021

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Toğcu Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toğcu Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Recep Toğcu tarafından kuruldu.

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Bashar Al Refaı tarafından kuruldu.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Aygül Akbaş tarafından kuruldu.

Alufuk Export İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alufuk Export İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülaziz Alsajer ve Suud Alsajer ortaklığında kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

One To One Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi kuruldu!

One To One Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu’nda   10 bin  TL sermaye bedeli ile Ersin Cihan Erkek ve  Yasemin Tonbul  Erkek tarafından kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Chaychızadeh Ve Sayed Maqsood MahmoodI tarafından kuruldu.

Moos İmport Export Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moos İmport Export Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Polat ve Mohamed Hadıa ortaklığında kuruldu.

Export Gateway to Africa Fuarı 2021 Haberi

Export Gateway to Africa Fuarı 2021

Türkiye'nin, özellikle son aylarda uyguladığı başarılı sağlık politikaları, sanayisinin her koşulda üretimi sürdürmesi ve nakliye sorunları yaşamaması, 54 Afrika ülkesinin ticaret ivmesini Türkiye'ye döndürdü. Yılda 1.5 trilyon dolar ithalat gerçekleştiren tüm Afrika pazarının taleplerini karşılamak için CNR Holding tarafından gerçekleştirilecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, koronavirüs salgını sonrası Afrika için uluslararası seviyede organize edilen ilk fuar olma özelliğine de sahip olacak. 

Export Gateway to Africa Fuarı'nda, Türkiye'nin lokomotif sektörleri Afrika'nın kamu ve özel sektör kuruluşlarından yüzlerce alım heyeti ve binlerce satın almacı ile buluşacak. 

CNR Holding, Export Gateway to Africa Fuarı ile Afrika kıtasına yıllık 24 milyar dolarlık ihracat yapan Türkiye'nin bu oranını ilk etapta 50 milyar dolar seviyesinin üzerine yükseltmeyi amaçlyor. Fuar, Türk üreticileri, sadece Afrika'nın kamu...