28 / 04 / 2024

Eyfel Yapı Riva Hills

Eyfel Yapı Riva Hills

Teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan Riva Hills'te 5+1 ve 7+1 villa tipleri yer alıyor. Proje 52 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Riva Hills Villaları nerede?

Riva Hills daire fiyatları ne kadar?

Riva Hills projesinde yer alan villaların alanları 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Riva Hills daire fiyatları ne kadar?

Eyfel Yapı Riva Hills'te 36 ay 0 faizle! 849 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 849 bin TL'den başlangıç gösterdiği Eyfel Yapı Riva Hills projesinde yer alan konut seçenekleri 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Eyfel Yapı Riva Hills Beykoz!

Eyfel Yapı Riva Hills Beykoz projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Beykoz'da hayata geçiriliyor. Toplamda 85 adet konuttan oluşan proje 52 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Riva Hills'te 790 bin TL'ye villa!

Eyfel Yapı'nın imzasıyla hayata geçirilen Riva Hills projesinde toplam 85 adet villa bulunuyor. Riva Hills Anadolu Yakası Beykoz- Riva'da yükseliyor. Villa fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Eyfel Yapı Riva Hills'i hayata geçiriyor!

Eyfel Yapı, Kidstown Riva ve Hometown Şile'den sonra yeni projesi Riva Hills'i hayata geçirdi. 86 villadan oluşacak projede metrekare satış fiyatları 3.950 TL'den başlayacak.

Eyfel Yapı'dan yeni proje: Riva Hills!

Eyfel Yapı Kidstown Riva ve Hometown Şile ' den sonra yeni projesi Riva Hills ' i hayata geçirdi. Metrekare 3.950 TL ' den başlayacak...

Riva Hills'te 0 faiz imkanıyla! 2016'da teslim!

Eyfel Yapı yeni projesini hayata geçirdi. Firma, Kidstown Riva ile Türkiye'de ilk kez uygulanan aile ve çocuk kasabası konseptinin ve Şile'de gerçekleştirdiği köye dönüş projesi Hometown Şile'nin ardından yeni projesi Riva Hills için start verdi

Eyfel Yapı Riva Hills Villaları!

Eyfel Yapı Riva Hills Villaları 'nde kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. Faizsiz ödemelerin de yapılabildiği proje 40 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Eyfel Yapı Beykoz Riva Hills!

Eyfel Yapı Beykoz Riva Hills projesinde yer alan villaların alanları 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. Proje 40 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Eyfel Yapı Riva Hills'te kişiye özel ödeme seçenekleri, 0 faizle!

Eyfel Yapı Riva Hills projesi kapsamında yer alan villaların ödeme koşulları kapsamında kişiye özel sistem ya da faizsiz vadelendirme fırsatları sunuluyor. Proje Aralık 2016'da teslim edilecek.

Riva Hills'te 790 bin liraya!

Aralık 2016'da teslimlerin başlayacağı proje, 40 milyon dolar yatırımla inşa ediliyor. Daha önce Kidstown Riva ve Hometown Şile projelerini hayata geçiren Eyfel Yapı, yeni projesi Riva Hills ile karşımıza çıkıyor.

Eyfel Yapı Riva Hills satış ofisi

Villaların ön talep sürecine başlanan Eyfel Yapı Riva Hills satış ofisi telefon numarası şu şekilde: (0532) 111 44 54. 52 bin metrekare arsa alanına sahip proje, denize sadece 700 metre mesafede konumlanıyor...

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Riva Deresi'nin kamulaştırması henüz yapılmadı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Riva Deresi yan kollarıyla ilgili ıslah projeleri ve kamulaştırma planlarının 2014 ve 2015'te tamamlanarak İBB Başkanlığına yollandığını, hala kamulaştırmalarının yapılarak DSİ'ye teslim edilmesinin beklendiğini belirtti.

Düşler Vadisi Riva'daki 509 konutun yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Düşler Vadisi Riva projesindeki 509 konutun yapı ruhsatı alındı...

Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Beykoz İlçesi Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Galatasaray Riva arazisine en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 1 milyar TL ile DAP Yapı'nın sahip olduğu Eltes İnşaat verdi.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Eyfel Kulesi otel oluyor!

Paris'in simgelerinden Eyfel Kulesi, Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında otel olarak kullanılacak. Dairelerde kalmak için yapılacak çekiliş için başvurular dün açıldı.

Riva Deresi'ne modern geçiş köprüsü inşa ediliyor!

Riva Deresi üzerinde İBB tarafından modern ve dayanıklı yeni bir köprü yapılıyor. Eskiyen köprüye alternatif, 124 metre uzunluğunda ve 2 şeritli inşa edilen köprü ulaşım kolaylığı ve güvenliği sağlayacak.

Paris Saint Trinite Kilisesi'nin üzerine altın kaplamalı kubbe yapıldı!

Eyfel Kulesi yakınlarında inşa edilen Saint Trinite Kilisesi'nin üzerine 8 ton ağırlığında altın kaplamalı kubbe yapılması tartışmalara neden oldu. Rusya'nın 170 milyon avro yatırım yaptığı kiliseye 4 kubbe daha yerleştirilecek.

Riva Kalesi restore ediliyor!

Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek: "Riva Kalesi'nde yapılacak restorasyon projesi, Riva'nın çehresine ayrı bir değer ve güzellik katacak. Uzun yıllardır süren titiz çalışmalarımız da bu yüzden değerliydi" dedi.

Yapı Kredi Koray GYO Riva'daki arsalarını satıyor!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Beykoz Riva'da bulunan toplam 8 parseldeki arsalar 63 milyon 300 bin TL + KDV bedelle Sardes Gayrimenkul'e satacak.

TFF'nin Riva'daki tesisleri LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı!

ürkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Gold Sertifikası'nı, "yeni yapı" kategorisinde 67 puanla almaya hak kazandı.

Eyfel Yapı Riva Hills Haberi

Eyfel Yapı Riva Hills

Büyüklükleri 200 metrekare ile 300 metrekare arasında farklılık gösteren Riva Hills Villaları Eyfel Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje denize 700 metre uzaklıkta bulunuyor. 


"Riva Hills Villaları nerede?" sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Beykoz yanıtını verebiliriz. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan projede 5+1 ve 7+1 olarak dizayn edilen toplam 85 adet villa yer alıyor.


Beykoz Riva Hills fiyatları 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam arsa alanı 52 bin metrekare olarak belirlenen projenin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.


Eyfel Yapı Riva Hills 'te barbeque, yoga ve tenis sahaları, yüzme havuzları, spa alanları, yapay nehirler, moroccan canopy, pool gazebo, fitness, deneysel mutfak gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Riva Hills Villaları nerede?

Adres: Riva Mah. Anadolu Cad. No:26 Riva-Beykoz/İstanbul


Beykoz Riva Hills satış ofisi 

Telefon: (532) 111 44...