03 / 05 / 2024

eyg gayrimenkul

eyg gayrimenkul

Kapalıçarşı konsepti evde fırsat sunacak. Markalı projelerin stoklarında kalan daireleri satın alıp iştiraki Kent’Sell’in uyguladığı avantajlı ödeme imkanlarıyla satışa çıkaran EYG Grup, yeni bir emlak portalı kurdu.

Konutta maceracılar gitti 1'e 3 verme dönemi bitti!

Konutta maceracılar gitti 1'e 3 verme dönemi bitti. Ömer Faruk Çelik, konut piyasasındaki durulmanın yanlış yorumlandığını belirterek, “Aksine sektör dengeye oturdu. Maceracıyla gerçek oyuncu ayrıldı” diye konuştu.

EYG Grup Ümraniye projesinde konut sayısı değişti!

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme'nin Ümraniye projesinde konut sayısı 342 oldu.

İlk Gayrimenkul Yatırım Fonu EYG'nin hedefi 500 milyon lira fon!

EYG Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin dikkati, hızlı büyüyen gayrimenkul sektöründeki kazançlara yatırım yapmak isteyenlerde. RE - PİE, 2016'da GYF pazarında 500 milyon TL büyüklüğe ulaşmak istiyor.

EYG Gayrimenkul'de hisse devir işlemi tamamlandı!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi EYG Gayrimenkul'de hisse devir işlemi tamamlandı. Şirket, 2016'da gayrimenkul yatırım fonu pazarında 500 milyon liraya ulaşacak.

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilgi artıyor!

GYODER Başkan Yardımcısı Sur, SOYAK Holding CEO’su Çamlıbel, gayrimenkul yatırım danışmanları Ergin ve Bingöl ile gayrimenkul portföy yönetim şirketi EYG’yi aldı. Şirketin yeni adı pastayı paylaşma anlamına gelen RE-PIE oldu.

EYG’den evdekifirsat.com ile İstwest’li olma fırsatı!

Türkiye’nin Konut Uzmanı EYG’den, Evdekifirsat.com hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapıyor.

Evdekifirsat.com'dan Bahçeşehir’de peşinatsız daire fırsatı!

EYG Gayrimenkul Geliştirme’nin Evdekifirsat.com sitesi üzerinden Bahçeşehir’de satışı gerçekleştirilen evlerde tapuyu hemen teslim ederken, peşinat almıyor.

İstanbul'da en çok markalı konut Başakşehir'de!

EYG Gayrimenkul tarafından yapılan konut pazarı araştırması İstanbul’da markalı yeni konutların hangi ilçede yoğunlaştığını ortaya koydu...

Gayrimenkul fonu izni alan ilk şirket EYG!

SPK’dan gayrimenkul fonu kurma izni alan ilk şirket olan EYG Gayrimenkul’ün İcra Kurulu Başkanı Çelik “İstanbul’da kriterlerimize uyan 507 proje içinden bir portföy oluşturmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar 1.230 konut portföyüne ulaştık” dedi.

Gayrimenkul yatırım fonu henüz bitmemiş projelere de girebilmeli!

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, EYG Portföy Yönetimi AŞ için faaliyet izni aldıklarını belirterek, gayrimenkul yatırım fonunda SPK'dan izin alan ilk şirket olduklarını kaydetti.

EYG Türkiye'nin ilk gayrimenkul fonunu kuruyor!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım fonu kurma iznini aldıklarını söyleyen EYG Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 1.5 yıldır Türkiye'nin ilk gayrimenkul yatının fonunu kurmak için çalıştıklarını söyledi.

EYG Gayrimenkul Geliştirme 2 projeyi daha portföyüne ekliyor!

EYG Gayrimenkul Geliştirme, 15 farklı projede toplam bin 230 konutun satışını yönetiyor. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2 yeni projeyi daha portföylerine eklediklerini söyledi.

EYG gayrimenkul yatırım fonunun kuruluş iznini aldı!

EYG, Türkiye'de ilk gayrimenkul yatırım fonu kuruluş izni alan şirket oldu. Grup çatısı altında faaliyet gösteren Evdekifirsat.com ise İstwest ve Kağıthane Ofis projesini portföyüne kattı

EYG ilk gayrimenkul fonunu kuruyor, sırada 50 başvuru var!

Gayrimenkul fonu kurmak için bir yıldır çalışmalar yapan EYG Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) izin alan ilk firma oldu. Sistemde, ortaklar istediği zaman sistemden çekilebiliyor.

eyg gayrimenkul Haberi

eyg gayrimenkul

‘Evdekifirsat.com’ adındaki site, konutları indirimlerle satışa sunarken, takas ve teklif verme imkanı da sunacak. Sitede sanal turdan, müşteri temsilcileriyle birebir görüşmeye kadar seçenekler var.

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, evdeki firsat.com’u Kapalıçarşı’ya benzeterek, “Kapalıçarşı deyince pek çok üretici ve ürün çeşidinin birarada bulunduğu mekanlar akla geliyor. Biz de dijital platformda sektörün tüm firma ve projelerine kapımızı açacağımız bir Kapalıçarşı kurmak istedik. Müşterilerimiz böylece projeleri detaylı inceleyip bizimle online temas kurabilecek” dedi. 

Çelik, Mayıs ayında portföylerindeki ilk proje olan Maslak Mashattan’daki 81 daireyi satın alarak yüzde 30 fiyat avantajı ile satışa sunduklarını hatırlatarak, “Portföyümüze Kuzu Grubu’nun Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Spradon Evleri, Spradon Teras Evler, Spradon Kuleler, Spradon Vadi, Spradon Quartz ve Halkalı’daki Divan Residence olmak üzere 6 projede yer...