03 / 05 / 2024

Eylül ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak

Eylül ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak

Aile Destek Ödemeleri Ekim ayının kaçında yatıyor? Eylül ayı Aile Destek Ödemeleri zammı Ekim ayının kaçında yatacak? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Aile Bakanlığından son dakika müjdesi! Eylül ayında 12,4 milyon lira hesaplara peş peşe yattı! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 15 Temmuz şehit yakınları ve gazileri ile Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olanların yakınları ve diğer hak sahipleri için eylül ayında 12,4 milyon TL ödeme yapıldığını açıkladı.

Aile destek ödemelerinde son dakika! Eylül 2023 aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu? 

Bakanlık tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen destek ödemeleri 1 yıl daha uzatılmıştı. Destek ödemelerini araştıran aileler Eylül ayı destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merak ediyor. Peki Eylül aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Aile Destek Ödemeleri Ekim ayının kaçında yatıyor? Eylül ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak?

Aile Destek Ödemeleri Ekim ayının kaçında yatıyor? Eylül ayı Aile Destek Ödemeleri zammı Ekim ayının kaçında yatacak? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Taç’ta sadece Eylül ayında seçili pike takımlarında yüzde 40 indirim! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’deki ev tekstili sektörünün önemli markalarından TAÇ online satış mağazası üzerinden kullanıcılarına çeşitli indirim imkanları sunuyor. Son olarak Eylül ayına özel seçili pike takımlarında yüzde 40 indirim sunan TAÇ aile bütçesine katkı sunuyor. İşte fırsatlar  

Toyzz Shop'tan Eylül ayına özel yüzde 30 indirim fırsatı. İşte Toyzz Shop 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Toyzz Shop Eylül ayına özel yüzde 30’a varan indirimlerle aile bütçelerine katkı sağlıyor. Çocukların vazgeçilmez adresi, anne babaların bütçede yardımcısı Toyzz Shop'un 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle

Devlet eylül ayı ödemelerini yaptı! Hesabınızı kontrol edin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Eylül ayında toplam 2,1 milyar lira tutarında yaşlı aylığı ve engelli aylığını hesaplara aktardıklarını bildirdi.

Eylül ayı Nakdi Ücret Desteği ödemeleri zaman yapılacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, eylül ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 8-9 Ekim’de yapılacağını duyurdu.

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemelerinin 5 Ekim’de hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Eylül ayı yaşlı ve engelli aylıkları bugün yatırılmaya başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, eylül ayı yaşlı ve engelli aylıklarının, bugün hesaplara yatırılmaya başlanacağını bildirdi.

İzmir'de Eylül ayında 6 bin 207 konut satıldı!

TÜİK İzmir Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, İzmir'de Eylül ayında 6 bin 207 konut satıldı. Verilere göre, konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18.1 oranında azaldı.

Kars’ta Eylül ayında 287 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kars Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, Kars’ta Eylül ayında 287 konut satıldı..

Erzurum'da Eylül ayında bin 38 konut satıldı!

TÜİK Eylül ayı Erzurum Konut Satış istatistiklerini açıkladı. Verilere göre, bölgede Eylül ayında bin 38 konut satılırken, yıllık bazda bakıldığında 6 bin 48 konut el değiştirdi.

Eylül ayında 690 inşaat şirketi kuruldu!

TOBB, 2018 Eylül ayına ait kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini yayınladı. Verilere göre, Eylül ayında 690 inşaat şirketi kuruldu.

Eylül ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak Haberi

Eylül ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak

Aile Destek Ödemeleri Eylül ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Aile Destek Ödemesi alan kişiler, bu ödemelerinin ne zaman yatacağını sorguluyor.

Aile Destek Ödemeleri Ekim ayının kaçında yatıyor? Eylül ayı Aile Destek Ödemeleri zammı Ekim ayının kaçında yatacak? İşte merak edilen o detaylar…

Aile destek ödemeleri ekim ayı ne zaman yatacak? Eylül ayı Aile destek ödemelerinin ne zaman hesaplara geçeceği araştırılıyor. E-Devlet Kapısı üzerinden alınan aile destek programı başvurusunda bulunan kişiler, ödemelerin ne zaman hesaplara geçeceğini merak ediyor.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Eylül ayı aile destek paketi merakla sorgulanıyor. Ancak Eylül ayı aile destek ödemeleri henüz hesaplara yatmadı, ödemelerin ne zaman yapılacağı da netlik kazanmadı.

AİLE DESTEK PROGRAMI PARASI NE KADAR?

450 TL ve altı kişi başına düşen gelir alan kişiler,...