29 / 04 / 2024

eylülde Doğalgaza zam yapılacak mı

eylülde Doğalgaza zam yapılacak mı

Yıldız, partisinin il teşkilatı tarafından Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yıldız "Eylül'de doğalgaza zam yok" dedi...

Doğalgaza Eylül'de zam yapılacak mı?

Doğalgazda zam söylentilerine yanıt geldi. Her ay olduğu gibi eylül ayında da doğalgaza zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. TRT'de yer haberde, doğalgaza eylül ayında da zam yapılmayacağı belirtildi.

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Bakan Bayraktar açıkladı! Doğalgaza zam gelecek mi? 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Bayraktar'ın açıklaması ve haberin detayları...

Tüp fiyatlarını gören vatandaşlar doğalgaza geçiyor! İşte zamlı tüp fiyatları...

Yeni yılın ilk tüp zammının yapıldığı açıklandı. Buna göre, tüp fiyatlarında gelen zamlar ocak söndürüyor. Zamlı fiyatları gören tüketiciler doğalgaza geçiş için işlemlere başladılar bile. İşte zamlı büyük ve küçük tüp fiyatları ve haerin detayları...

Kış yaklaşırken gözler doğalgaza çevrildi! Doğalgaza zam gelecek mi? Gaz fiyatları için uyarı geldi

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) dünyadaki gaz talep artışına yönelik raporunu açıkladı. Rapora göre gaz talep artışında düşüş görülüyor. Rapor sonucuna göre uzmanlardan uyarı geldi. Kış yaklaşırken doğalgaza zam mı gelecek? Doğalgaza zam gelecek mi?

Eylülde market ürünlerine zam yağdı! 37 üründen 29'unun fiyatı yükseldi!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, eylül ayında marketlerde satılan 37 ürünün 29'unda fiyatın yükseldiğini belirtti.

BOTAŞ resmen açıkladı! Doğal gaza yüzde 20 zam geldi!

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayi ve KOBİ’lerin kullandığı ve elektrik üretimi için kullanılan doğalgaza yüzde 20 oranında zam yapıldı.

Elektrik ve doğalgaza çift haneli zam yolda! Faturalar katlanacak!

Elektrik ve doğalgaza çift haneli zam yapılacağı gündeme geldi. Halk Tv yazarı Olcay Aydilek, konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte ayrıntılar...

Kia’dan Sportage ve Sportage Hibrit modellerine eylülde zam gelmedi! Zam veya indirim gelecek mi? Ne zaman gelecek?

Kia, Sportage ve Sportage Hibrit modellerine eylül ayında zam yapmadı. Peki, bu modellere ilerleyen günlerde ne zaman gelecek mi? İşte detaylar...

BMW’den X Serisi’ne eylül müjdesi! Eylülde bu modellere zam gelmedi!

BMW, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bazı modellerine zam yapan BMW, bazı modellerine indirim yaptı ve bazı modellerinde de ağustos ayı fiyatıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, X1 ve X2 serilerine de zam gelmediği öğrenildi.

Kia’dan bir müjde daha! Stonic modeline eylül ayında zam yok!

Kia, eylül ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklarken, takipçilerini sevindirecek haberleri de beraberinde vermeye devam ediyor. Eylül ayı kapsamında Picanto ve Rio modellerine zam yapmayan Kia, Stonic modeline de zam yapmadığını açıkladı.

Kia Picanto’ya eylül ayında zam gelmedi! Picanto’da ağustos fiyatıyla yola devam!

Kia’dan Picanto modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Kia, Picanto’ya eylül ayında zam yapmadığını ve ağustos fiyatıyla satışlara devam ettiğini duyurdu.

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

BMW’den eylüle girer girmez zam! 1 Serisi’ne tam 151 bin 100 TL zam geldi!

BMW’den eylül ayına girer girmez zam haberi geldi. 1 Eylül 2023 itibarıyla 1 Serisi’ne tamı tamına 151 bin 100 TL zam yapan BMW, 1 Serisi’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

eylülde Doğalgaza zam yapılacak mı Haberi

eylülde Doğalgaza zam yapılacak mı


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Maliyetlerimiz arttı ancak eylül ayında da aynı doğal gaz fiyatlarıyla devam edeceğiz" dedi.


Yıldız, partisinin il teşkilatı tarafından Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.


Gazetecilerin "Doğal gaza zam yapılacak mı?" diye sormaları üzerine Yıldız, doğal gazda Ağustos ayındaki, hatta çok uzun zamanlardan önceki fiyatlarla devam edildiğini söyledi.


Maliyetlerin arttığını her vesileyle dile getirdiğini belirten Yıldız, "Özellikle dolar fiyatlarının 2,16 gibi çok ciddi bir pariteye geldiğini belirtmiştik. Doğal gazı normal aldığımız fiyatın daha da altında bir fiyatla satıyoruz. Maliyetlerimiz arttı ancak eylül ayında da aynı doğalgaz fiyatlarıyla devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


Yeni kabineyi değerlendiren Yıldız, 62'inci Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin vatana, millete hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.


Şerefle, onurla taşıdıkları görevleri...