28 / 04 / 2024

eyt formülleri

eyt formülleri

Hükümet merakla beklenen 3600 ek göstergeden sonra emeklilikte yaşa takılanlar (EYT’liler) için de çözüm formülleri üzerinde çalışıyor. Peki merakla beklenen EYT çalışmasında en güçlü formül hangisi? İşte merak edilen detaylar...

Yüksek maaş almanın formülü tek tek ortaya çıktı! Yüksek maaş için en önemli husus ne?

Emeklilikte düşük maaş almak milyonlarca vatandaşın endişesi. Özellikle son zamanlarda, kimi EYT’den emekli olan kişiler düşük emekli aylıklarından şikâyet ediyor. Peki emeklilikte yüksek maaş almanın formülü ne? İşte detaylar...

Emekli maaşı nasıl yükseltilir? Yüksek emekli aylığı formülü açıklandı! Emekli olacaklar hemen bakın! 

Emekli maaşını çalışma yaşamı boyunca üstünden prim hesaplanan kazanç tutarı ve prim ödeme gün sayısı belirlemekte. Peki emekli maaşı nasıl yükseltilir? İşte emekli maaşını yüksek almanın formülleri...

EYT’li olamayanlar için emeklilik kapısı ardına kadar açıldı!

EYT yasasının ardında milyonlarca kişi emeklilik hakkı kazanırken, kapsam dışında kalan vatandaşlar için atılacak adımlar merak ediliyor. Eksik primi tamamlamak için bu süreçte formüller için araştırmalar hız kesmeden sürüyor. İşte, erken emeklilik konusunda yaşanan tüm gelişmeler!

Bakan Özhaseki açıkladı: 311 bin konut bir yıl içerisinde ortaya çıkacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Deprem bölgesindeki kalıcı konutların daha hızlı inşası için yeni formülleri büyük ihtimalle de en geç bir hafta içerisinde yeni önerilerimizle mutlaka milletimize iletmiş" diye konuştu.

BES ve DASK'ta yeni dönemin formülleri!

DASK ve BES’te yeni dönem sinyalleri verildi. İşte BES ve DASK ile ilgili araştırılan diğer detaylar...

Emeklilik 5 yıl öne çekiliyor! Tek tek açıklandı! Erken emekli olmak isteyenler dikkat! 

Emeklilik sistemi için atılacak adımlar merakla takip ediliyor. EYT düzenlemesinden yararlanamayan 2000 sonrası çalışanlar için emeklilik formülleri merak ediliyor. İşte erken emekli olmanın detayları... 

3 kademeli zam yolda! Emeklilerin yüzünü güldürecek

En düşük emekli maaşı 7.500 liraya çıkarıldı. En düşük emekli maaşının artırılması ile oluşan beklenti ‘Temmuzda 7500 lira alan emekliye zam var mı?’ sorusunu gündeme getirirken zam formülleri de tek tek ortaya çıkıyor.

EYT’de 3600-4500 gün prim hesabında flaş gelişme! İşte masadaki emeklilik formülü!

SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesi düzenlemesi ve 8 Eylül 1999-2008 tarihleri arasında sigorta girişi olan yurttaşlar için kademeli emeklilik formülü gibi konularında masaya gelmesi bekleniyor. EYT'de kapsam dışında kalan yurttaşlar prim - gün sayılarında yapılacak düzenlemeleri yakından izliyor.

Emekli maaşını artırmanın formülleri! Bunları kimse bilmiyor! Madde madde açıklandı!

Milyonlarca yurttaş, emeklilik hayaline kavuşmak için sistemde belirlenen koşulları sağlamaya çalışıyor. Emekli aylıklarını yükseltmenin de pek çok yöntemi bulunuyor. Emekli aylığını artıran çoğu program olmasına rağmen çok az kişi bu yöntemlere başvuruyor.

EYT’den yararlanamayanlar uzman isim açıkladı! 3600 prim günü ile kısmi emeklilik formülü! Hemen bakın!

EYT düzenlemesinden sonra şimdi de gözler erken emeklilik sürecinde. Erken emeklilik için milyonlarca kişi Ankara’ dan gelecek haberi bekliyor. İşte detaylar!

EYT'den faydalanamayanlar hemen bakın! EYT'yi az farkla kaçıran kısmi emeklilkten faydalanacak! Detaylar peş peşe geldi!

EYT'yi az farkla kaçıran vatandaşlar için kısmı emeklilik formülü gündeme geldi. Peki kısmi emeklilik nedir?

Bu formülleri kimse bilmiyor! Erkenden emekli olabilirsiniz!

Türkiye'de SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur sistemleri üstünden aylıklar ödeniyor. Bazı vatandaşlar prim eksikliği sebebiyle erken emekli olmak isteyenler çeşitli yollarla bu imkana erişmek istiyor.  

EYT olmadan da emekli olabilirsiniz! İşte EYT dışında binlerce kişinin emekli olma formülü!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği EYT düzenlemesi tamamlandı. EYT dışında emekli olmak mümkün mü? İşte detaylar!

eyt formülleri Haberi

eyt formülleri

Hükümet, milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen emeklilikte yaşa takılanlar (EYT’liler) için çözüm formülleri üzerinde çalışıyor. Peki EYT çalışmasında hangi formüller öne çıkıyor? En çok üzerinde çalışılan formül hangisi? Vergi Uzmanı Muhammet Bayram detayları konuyla ilgili tüm detayları milliyet.com.tr'ye anlattı. 

Peki Vergi Uzmanı Muhammet Bayram konuyla ilgili olarak neler dedi? İşte merak edilen soruların detayları...

Yaptığı açıklamada, 4447 sayılı kanunla beraber 8.09.1999 ve öncesi için emeklilik şartlarının değiştirildiğini  ve bu tarih ve öncesinde giriş yapanlar için kadınlarda 20 sene, erkeklerde 25 sene çalışma şartı vardı ve 5 bin ile 5 bin 975 prim gün sayısını tamamladılarsa emekli olabildiklerini söyleyen Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, 09.09.1999 tarihi sonrasında kademeli yaş şartı getirildiğini kaydederek, burada kadınlarda 40 ile 58, erkelerde 44 ile 60 yaş...