13 / 05 / 2024

eyüboğlu miras davası

eyüboğlu miras davası

Eyüboğlu grubunun ortakları mallarını paylaşmak için mahkemeye başvurdu. Mahkemede, ortaklığın sonlandırılması için 4 şirketin paylarına düşen miktarın verilmesi istendi....

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Antalya’daki 5 milyar dolarlık miras davası sonuçlandı! Dev arazinin 700’den fazla mirasçısı çıktı!

Antalya kent merkezinde 5 milyar dolar değerinde 4 bin dönüme yakın arazinin üçte bir hisse sahibi Arap Süleyman'ın miras davası resmen sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

Miras davasına konu gayrimenkuller satılabilir mi? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras davasına konu olan gayrimenkullerin davaya bakan avukat tarafından satılıp satılamayacağını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Tiny Life Resort Karavan Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Life Resort Karavan Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Biber Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Seyfi Dursunoğlu’nun miras davası ortalığı karıştırdı!

Huysuz Virjin tiplemesiyle gönülleri fetheden Seyfi Dursunoğlu'nun miras davası ortalığı karıştırdı...

Paralı ailesinin miras davası için karar çıktı!

Ünlü Paralı ailesinin milyar liralık miras davası için son karar verildi. Mahkemeye göre Ömerhan Kuru haksız bulunurken sanıklar beraat etti. 69 gayrimenkul ise yasal mirasçılara verildi. 

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

eyüboğlu miras davası Haberi

eyüboğlu miras davası

Demir çelik sektörünün önemli isimlerin Eyüboğlu grubunun ortakları mal paylaşımı için mahkemenin yolunu tuttu. Ortaklığı sonlandırılması için 4 şirketin tasfiyesi istendi, mahkeme 650 milyon lira cirolu bir şirket için tasfiye kararı verdi. ‘Şirketlerin içi boşaltıldı’ iddiasıyla açılan davada ise mahkeme kardeşlere para cezası verdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; uzlaşmazlık Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde çalışmalarına yoğunlaşan Eyüboğlu Ailesi’ne ait Epaş Grup’ta ayrılık süreci yaşanıyor. Ortaklar tarafından açılan davalara göre, Dursun Ali Eyüboğlu’nun (87) temelini attığı grubun ikinci ve üçüncü kuşak sahipleri birbirleri arasında ikiye bölünmüş durumda. Grubun ikinci kuşak yöneticilerinden Hamdi Cemalettin Eyüboğlu Aralık 2013 yılında vefat etti. Vefat eden Eyüboğlu’nun mirasçısı iki oğlu ile en küçük kardeşi Ahmet Hamdi Eyüboğlu, ‘yönetim hakkı elimizden alındı; şirket...